Uw hovenier sinds 1978

Houten pergola met doek

Een houten pergola met doek laten plaatsen? De Biesbosch Gijsbers Groep is een vakbekwaam hoveniersbedrijf die u verder helpt met het plaatsen van een houten pergola met doek. Het doek is ideaal voor wanneer u graag geniet van een schaduwrijke tuin. Een houten pergola met doek wordt volledig op maat gemaakt door onze competente hoveniers. Al het reken- en denk werk is dus met een gerust hart uit handen te geven aan ons hoveniersbedrijf.

Heeft u interesse in het laten realiseren van een houten pergola met doek? Dan komen wij graag met u in contact. Vul daarvoor dit formulier in voor een gratis prijsopgave binnen enkele werkdagen in uw mailbox.

Of plan een gratis adviesgesprek in via de online agenda met onze tuinontwerper en geniet van gratis tips voor de inrichting van uw tuin.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Veilig voor u aan de slag

Wij zijn gecertificeerd als hoveniersbedrijf. Zo beschikken we naast een VCA-certificering ook over ISO-9001 en het CO2-Bewustheidscertificaat. De Biesbosch Gijsbers Groep hecht veel waarde aan een professionele dienstverlening. En dat ziet u onder andere terug in de kwaliteit die wij leveren en het eindresultaat.

Geniet daarom van een hoge kwaliteit dienstverlening bij het inhuren van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. Wij komen graag bij u langs in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant.

Houten pergola met doek aanvragen

Vraag vandaag nog een houten pergola met doek aan via de website van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. En wij plaatsen de houten pergola bij u in de tuin.

Wanneer u uw interesse doorgeeft via dit online formulier, dan sturen wij u eerst meer informatie toe over uw mogelijkheden. Ook ontvangt u van ons een gratis offerte, zodat u meteen weet welke kosten er verbonden zijn aan het plaatsen van een houten pergola met doek. Dan wordt het meteen eenvoudiger om een goede beslissing te maken!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.