Uw hovenier sinds 1978

Pergola laten plaatsen

Een pergola laten plaatsen door een vakbekwaam hoveniersbedrijf? Een voordeel van het uitbesteden van de werkzaamheden is dat een vakkundige hovenier veel werk uit handen neemt.  Zo hoeft u niet zelf in de weer met het nauwkeurig opmeten en uitdenken van uw pergola. Ook nemen wij het inkopen van de juiste materialen uit handen en denken we na over goede bevestigingsconstructies. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw pergola op beton poeren te plaatsen, zodat het lijkt alsof uw pergola zweeft.

Wanneer u ook wilt genieten van een mooie pergola in uw tuin, eventueel aangevuld met groene klimplanten zoals een klimop, klimrozen of blauwe regen, helpen wij u verder. Onze tuinontwerper weet alles op het gebied van tuininrichting en adviseert u graag over de mogelijkheden in uw tuin in een gratis adviesgesprek. Een gratis adviesgesprek is nu aan te vragen via de website van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Kwaliteit staat voorop bij het plaatsen van een pergola!

De Biesbosch Gijsbers Groep hecht veel waarde aan een hoge kwaliteit dienstverlening. Dat ziet u ook terug in de materialen die wij gebruiken. Wij geven graag de voorkeur aan duurzame materialen met een hoge levensduur, zodat u nog langer kunt genieten van uw nieuwe pergola.

Als hoveniersbedrijf zijn we bovendien in het bezit van een aantal certificeringen, om de kwaliteit te waarborgen. Zo hebben we onder andere het VCA-certificaat, de ISO-9001 certificering en het CO2-Bewustheidscertificaat.

Pergola laten plaatsen door een vakman

Wanneer u graag vertrouwt op de expertise van een vakman, staat één van onze hoveniers graag voor u klaar. Zij komen langs bij u in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant om de pergola te plaatsen. Natuurlijk doen we dat geheel op maat.

Ook de rest van uw tuin aanpakken? Bijvoorbeeld voor nieuwe terrastegels, voor het ophogen van uw tuin, voor het plaatsen van nieuwe plantenborders of het realiseren van een overkapping? Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u bij het inrichten van uw tuin!

Van maandag tot en met vrijdag helpen wij veel tuineigenaren bij tuinaanleg, renovatie & inrichting, ontwerp en onderhoud. Kom bij meer informatie over de mogelijkheden van ‘pergola laten plaatsen’ daarom snel met ons in contact én geniet binnenkort ook van uw ideale tuin, inclusief pergola!

Persoonlijk advies

Gratis meer informatie?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.