Uw hovenier sinds 1978

Pergola hout met doek

Pergola hout met doek laten plaatsen in uw tuin? De hulp van een competente hovenier komt dan goed van pas. Een pergola wordt namelijk op de juiste plaats in uw tuin opgebouwd en tegelijkertijd volledig op maat gemaakt. Zo weet u zeker dat de pergola van hout en inclusief doek precies past. De hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep helpen u bij het selecteren van de juiste materialen voor uw tuin. Ook verzorgen we de afwerking. Werk uw pergola bijvoorbeeld af met mooie hanglampen, wand- of paalverlichting, een schaduwdoek en/of de mooiste klimplanten.

Voor meer informatie of advies over plaatsing, neemt u contact op met hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. Vul daarvoor dit formulier in op de website en ontvang binnen enkele werkdagen vrijblijvend meer informatie of een persoonlijk advies.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Pergola hout met doek plaatsen voor meer sfeer en schaduw!

Een pergola is een uitstekende toevoeging aan uw tuin. De houten pergola zorgt namelijk al snel voor meer sfeer aan uw tuin. De pergola plaatst u over een looppad, terras of langs een muur. In alle gevallen is de pergola af te werken met sierlijke klimplanten, een schaduwdoek en/of verlichting. Zo wordt uw tuin een fijne plek om te ontspannen en van te genieten.

Een schaduwdoek is bij veel tuinen aan te bevelen. Vooral wanneer u graag beschut geniet van de omgeving. Laat u voor plaatsing dan ook adviseren over de mogelijkheden van een schaduwdoek in of rondom de pergola.

Onze tuinontwerper laat u graag de mogelijkheden zien en adviseert u onder andere over kleurgebruik, materialen en mogelijke toepassingen. Ook de bevestigingsopties en prijzen zal hij met u doornemen. Dat kan via een telefonisch consult of via een persoonlijke afspraak. Het eerste adviesgesprek is bij ons nu helemaal gratis en eenvoudig in te plannen via de online agenda op deze pagina van onze website.

Tuinelementen plaatsen in de tuin. Nu contact opnemen

Een sfeervolle pergola hout met doek in de tuin laten plaatsen? Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep is een gecertificeerde organisatie. Wij zijn VCA en ISO-9001 gecertificeerd. Ook zetten wij middels onze CO2-Bewustheidscertificering actief in om de CO2-uitstoot te reduceren.

Kom voor een persoonlijk advies voor een “pergola hout met doek” met ons in contact en vul dit formulier in op de website van De Biesbosch Gijsbers Groep.

Persoonlijk advies

Gratis meer informatie?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.