Uw hovenier sinds 1978

Houten pergola kopen

Een houten pergola kopen? Natuurlijk kunt u zelf aan de slag met een kant-en-klare pergola, maar handiger is het om te kiezen voor een pergola die precies past in uw tuin. Daarbij helpen wij u bij de samenstellingen van de ideale houten pergola. Wilt u bijvoorbeeld een duurzame pergola op betonpoeren plaatsen? Zodat het net lijkt alsof de pergola zweeft? En wilt u een bijpassend zonnedoek of dichte begroeiing? Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep maakt het ontwerp en plaatst na akkoord uw ideale houten pergola in de tuin.

Vraag daarom eens een gratis adviesgesprek aan met onze tuinontwerper, zodat u zeker weet dat de pergola bij uw tuin past.

Liever eerst inzicht in onze tarieven? Vul dit online formulier in op de website van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep om meer te weten te komen over de kosten voor het plaatsen van een houten pergola.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Veilig en gecertificeerd aan de slag in uw tuin!

Als hoveniersbedrijf hebben we alle nodige certificeringen om u een veilig en betrouwbare dienstverlening aan te bieden. Zo beschikken onze hoveniers over het VCA-certificaat om te werken met machines en elektrische gereedschappen. Daarnaast zijn we als organisatie ook ISO-9001 gecertificeerd. Daarbij zijn onze managementprotocollen getoetst en beoordeeld. Tevens houden we daarmee de kwaliteit hoog.

Tot slot zetten we ons ook duurzaam in! Zo hebben we in 2020 het CO2-Bewustheidscertificaat mogen ontvangen, waarmee we ons actief inzetten om de CO2-uitstoot van onze organisatie te reduceren.

Houten pergola kopen & laten plaatsen

Wilt u concluderend ook een houten pergola kopen en laten plaatsen in uw tuin? De hoveniers van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep maken het mogelijk. Wij realiseren een mooie pergola, die helemaal bij uw wensen past. Dat doen we natuurlijk tegen een voordelig tarief.

Ontdek meer over de kosten van uw project en vul dit formulier in op onze website. Dan zorgen wij ervoor dat u binnen enkele werkdagen inzicht heeft in de kosten voor arbeid en materialen. Wij sturen u dan namelijk een handig overzicht naar u toe via de mail.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.