Uw hovenier sinds 1978

Douglas pergola met schaduwdoek

Een Douglas pergola met schaduwdoek aanvragen? De Biesbosch Gijsbers Groep maakt de pergola met schaduwdoek geheel op maat. Daarbij heeft u de keuze uit Douglas hout, Eikenhout, vurenhout of hardhout. Ook is het mogelijk om de pergola in een moderne kleur te verven. Denk bijvoorbeeld aan grijs, wit of zwart. We zorgen er daarnaast voor dat uw pergola helemaal bij de rest van uw tuin past.

Wilt u dat we de pergola meteen afwerken? Denk in het bijzonder aan groene klimplanten, een lichtsnoer of wandlampen en een zonnedoek. De Biesbosch Gijsbers Groep maakt het mogelijk.

Kom voor meer informatie over een Douglas pergola met schaduwdoek meteen met ons in contact. En laat via dit formulier uw gegevens achter. We sturen u dan via de e-mail meer informatie toe én inzicht in de kosten voor materialen en montage.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

 • Sinds 1978 voor u actief

 • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

 • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

 • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

 • Lid van de Dutch Quality Gardens

 • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Maak uw tuin compleet met een houten pergola!

Uw tuin is pas echt compleet met een sfeervolle houten pergola. Plaats de pergola over een loop/wandelpad, langs een muur of over een terras. Ook is een pergola prachtig als carport. Wanneer u een pergola laat plaatsen door De Biesbosch Gijsbers Groep ontvangt u van ons altijd:

 • Duidelijke werkomschrijvingen over de beoogde werkzaamheden
 • Een vakkundig 2D of 3D tuinontwerp op maat;
 • Professioneel advies over de afwerking, materiaalkeuzes en beplantingsopties van onze tuinontwerper;
 • De optie om naast uw pergola ook andere tuinelementen te plaatsen zoals nieuwe beplanting, afwatering, bestrating, halfverharding, schuttingen, vijvers, tuinborders, terrassen, overkappingen en nog veel meer;
 • Een professioneel eindresultaat naar volle tevredenheid;

Douglas pergola met schaduwdoek aanvragen

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden van een Douglas pergola met schaduwdoek? Dan komen we graag met u in contact. Wanneer u op deze pagina van onze website uw gegevens achterlaat, sturen wij u meer informatie toe. Ook ontvangt u vrijblijvend meer informatie over onze tarieven voor montage en materialen.

De Biesbosch Gijsbers Groep is een gecertificeerd hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Met een team van meer dan 10 gediplomeerde hoveniers. We zijn daarnaast aangesloten bij Dutch Quality Gardens en De Tuinen van Appeltern.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.