Uw hovenier sinds 1978

Kapvergunning Dordrecht

Benieuwd naar de mogelijkheden van een kapvergunning Dordrecht? In sommige gevallen kan het noodzakelijk dat u voorafgaande aan de kap een kapvergunning moet aanvragen. Bij grote bomen op privéterrein of in de openbaar ruimte, is dat zeker nodig. Heeft u assistentie nodig bij de aanvraag? De Biesbosch Gijsbers Groep adviseert u hier graag over.

De Biesbosch Gijsbers Groep is een hoveniersbedrijf met tientallen jaren expertise op het gebied van boomverzorging en het kappen van bomen. Wij hebben de juiste mensen en middelen in huis om de kap tot een goed einde te brengen. En nemen ook uw project graag uit handen. Meer weten? Kijk op de website of vraag ons direct naar de prijs voor het kappen van uw boom.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Bomen bekijken voorafgaande aan de offerte

Voorafgaande aan een offerte of werkopdracht, komen we graag even bij u langs om de boom of bomen te bekijken. We kunnen dan gerichter een prijsopgave aan u doorgeven. Het heeft ook met de moeilijkheidsgraad te maken. Is uw boom goed bereikbaar? Of moeten wij een kraan of boomgrijper inzetten om het restafval te vervoeren. Hoe oud en hoe hoog is de desbetreffende boom? Hoe ouder, hoe hoger de boom, waardoor kappen soms moeilijker gemaakt wordt.

We doen u het liefst een goede prijs voor het kappen van uw bomen. Wilt u liever toch eerst een richtprijs ontvangen zonder afspraak? Dan is het ook mogelijk om foto’s van uw boom naar ons toe te zenden. Wij kunnen de prijs dan gerichter inschatten.

Wij werken met specialisten

Ons personeel bestaat uit een klein team van specialisten. Van hoveniers tot European Tree Workers. Wij beschikken over de juiste bomenkennis om tijdig kappen te adviseren. Zijn uw bomen ziek of vermoed u schade? En wilt u uw bomen weer in goede gezondheid krijgen? Kies dan voor ons VTA-onderzoek.

Prijs opvragen voor kapvergunning Dordrecht

Schakel ons in voor meer informatie over kapvergunning Dordrecht. Liever direct uw opdracht aan ons doorgeven? En daarmee een prijs opvragen? Vul dan ons online formulier in. We doen u graag een voorstel.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.