Uw hovenier sinds 1978

Boomonderzoek

Wenst u een boomonderzoek? Omdat uw boom kampt met een vervelende boomziekte zoals bijvoorbeeld de zeer besmettelijke iepenziekte of kastanjebloedingsziekte? De Biesbosch Gijsbers Groep heeft niet één maar twee deskundige European Tree Workers in dienst, die met veel expertise uw boom inspecteren. Zij weten alles op het gebied van groeigedrag, wondjes, verkleuringen, schimmels en plagen. Én inspecteren de algehele gezondheid van uw boom. Hierna ontvangt u een gedetailleerde rapportage met de gevonden resultaten en getroffen aanbevelingen. De gestelde aanbevelingen om uw boom weer gezond te krijgen voeren wij direct voor u uit. Zo vormt na inspectie en de werkzaamheden uw boom weinig tot geen risico.

Wist u dat u als boomeigenaar een zorgplicht heeft? Wij adviseren u dan ook eenmaal in de drie jaar een boomonderzoek uit te laten voeren. U bent namelijk verantwoordelijk voor de eventuele schade die uw boom -bij bijvoorbeeld het omvallen- kan veroorzaken. Voorkom dit tijdig met een boomonderzoek door een professional! Kom via de website met ons in contact om direct een prijs op te vragen voor de inspectie van uw boom.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Boomverzorging als specialistisch onderdeel

Boomverzorging is een vak op zich. Het vereist aan de ene kant veel groenkennis én aan de andere kant ook veiligheidskennis. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de werkzaamheden die gepaard gaan om een moeilijke boomziekte te voorkomen of te bestrijden. Onze boomverzorgers weten alles op het gebied van bomen. En kunnen uw bomen snoeien, frezen, verzorgen, kappen en helemaal verwijderen.

Daarnaast helpen we u met een beplantingsplan om bijvoorbeeld nieuwe bomen terug te plaatsen. Veel particulieren en zakelijke aanbieders schakelen in het bijzonder de hulp in van ons hoveniersbedrijf. Bent u de volgende klant die wij mogen verwelkomen?

Sinds 1978 voor u aan de slag

Naast boomverzorging helpen wij onze klanten al sinds 1978 verder met onder andere tuinonderhoud en het herstellen van tuinelementen. Wij verzorgen dan ook tuinen -die we soms zelf hebben aangelegd- zodat de klant optimaal kan genieten van een nette tuin.

Natuurlijk doen we dit het hele jaar door.

Wanneer u interesse heeft in tuinonderhoud, bepaalt u zelf hoe vaak we nodig zijn. Iedere maand, om de drie maanden of alleen in de zomer en in de winter. Bovendien is 1 keer per jaar mogelijk.

Toch liever direct uw hele tuin onder handen nemen? Onze tuinontwerper helpt u natuurlijk met veel plezier verder met een passend tuinontwerp.

Boomonderzoek: prijs aanvragen

Wenst u voordat u start met een boomonderzoek inzicht in de uiteindelijke kosten van een boomonderzoek? Vul dit online formulier in om op zeer eenvoudige wijze een offerte bij ons op te vragen. Onder andere voor het uitvoeren van een boomonderzoek en/of boomverzorging bij ons hoveniersbedrijf.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.