Uw hovenier sinds 1978

Boom omzagen kosten

Bent u op zoek naar boom omzagen kosten? Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u bij het omzagen van uw boom. Dankzij onze vakbekwame European Tree Workers, weet u zeker dat het omzagen van uw boom op een veilige en verantwoorde wijze gebeurd. Onze allround boomverzorgers hebben diepgaande kennis over praktische functies zoals snoeien, frezen, rooien, (ver)planten, controleren en verwijderen van bomen.

Ook bij tuinonderhoud kunnen we uw bomen op de juiste wijze snoeien of verwijderen. Vraag ons eens naar de mogelijkheden. Liever een prijsopgave op maat ontvangen? Vul dan ons online formulier in. U ontvangt een passende prijsopgave.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Expert in tuinen

De Biesbosch Gijsbers Groep voert al jarenlang tuinprojecten uit in Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland. Al honderden klanten zijn geholpen aan hun ideale tuin. Daarnaast is boomverzorging een specialisme van ons bedrijf. Dat doen we niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke klanten. Denk aan bedrijven, gemeentes, scholen en zorginstellingen. We helpen u graag bij het verzorgen van uw boom of bomen.

Wist u dat u als boomeigenaar een zorgplicht? Zo bent u verantwoordelijk als uw boom schade veroorzaakt aan gebouwen, voertuigen of personen. Voorkom een ongeluk met een goede boominspectie.

Boomonderzoek (VTA)

Met een gedegen boomonderzoek, ook VTA-onderzoek genoemd, bent u verzekerd van een heldere rapportage. Onze European Tree Workers komen bij u langs om uw boom te inspecteren. Gewoon thuis of op kantoor. We kijken onder andere naar het groeigedrag, eventuele aanwezigheid van schimmels, breuken of insectenplagen. Ook inspecteren we de stam, bladvorming en bast. Na inspectie weet u of uw boom risico vormt voor de omgeving. Na overleg met u kunnen we eventuele werkzaamheden, die noodzakelijk zijn om uw boom weer risicovrij te maken, direct uitvoeren.

Boom omzagen kosten

Wilt u uw boom laten omzagen door ons hoveniersbedrijf? De Biesbosch Gijsbers Groep verzorgt de kap op een veilige manier. Kies voor de dienstverlening van onze professionele boomverzorgers. En vraag direct een prijs op.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.