Uw hovenier sinds 1978

Vierkante vijver

Een vierkante vijver laten plaatsen door de vakmensen van De Biesbosch Gijsbers Groep? Bij het uitwerken van een ontwerp en het uiteindelijk plaatsen van een vierkante vijver komt veel vakkennis kijken. Gelukkig zijn onze hoveniers gediplomeerd en beschikken zij over veel ervaring in de groensector. Daarmee zijn we dus uitstekend in staat om uw ideale vijver te realiseren. Naast aanleg, zorgen we tevens ook voor goed onderhoud van uw vijver. Zo blijft uw vijver in alle seizoenen in goede conditie.

Een vierkante vijver is een mooie aanvulling op uw tuin. We realiseren de vijver geheel op maat, waardoor die klein of groot uit kan vallen. Natuurlijk zorgen we eveneens voor een mooie afwerking. Denk bijvoorbeeld aan ingebouwde verlichting, mooie vijverranden, een loopbrug, een fontein en/of beplanting.

Wilt u meer te weten komen over het laten plaatsen van een vierkante vijver? Kom dan eens in contact met hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep via dit formulier op de website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De Biesbosch Gijsbers Groep is uw partner!

Als hoveniersbedrijf beschikken we – naast veel vakkennis – ook over de juiste handgereedschappen, machines en materialen. We hebben goede samenwerkingen met onze aangesloten leveranciers, waardoor we uw project ook snel kunnen realiseren. Als organisatie zijn we bovendien ISO-9001 en VCA-gecertificeerd. Eveneens zijn we als organisatie niveau 4 gecertificeerd op de CO2-Prestatieladder.

Naast een hoge kwaliteit, werken we dus veilig én duurzaam voor u als opdrachtgever. Heeft u een project voor ons in petto? Zoals het plaatsen van een vierkante vijver? De Biesbosch Gijsbers Groep is met veel plezier uw partner!

Een vierkante vijver laten plaatsen

Een vierkante vijver (groot of klein) past in iedere tuin.

Met water in de tuin, brengt u naast een biodiversiteit ook een geluiddempende oplossing in huis. Het ‘kletteren’ van water zorgt namelijk voor een geruststellend geluid én kan vervelende omgevingsgeluiden verminderen. Heeft u dus veel last van omgevingsgeluiden in uw buurt? Dan helpt een vijver deze te verminderen. We passen ook graag andere bijzondere elementen toe zoals verschillende waterornamenten en fonteinen.

Wilt u meer te weten komen over het laten plaatsen van een vierkante vijver in uw tuin?

Plan dan eens een gratis adviesgesprek in met onze tuinontwerper. U krijgt dan persoonlijk advies over het toevoegen van een waterelement in uw tuin. Uiteraard ontvangt u ook inzicht in de kosten.

Liever meteen de kosten helder hebben? Vraag dan via deze weg een gratis offerte bij ons op. Binnen enkele werkdagen ontvangt u een handig overzicht, waarbij de materiaal- en arbeidskosten zijn verduidelijkt.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.