Uw hovenier sinds 1978

Tuin betegelen

Uw tuin betegelen? Schakel de hulp in van De Biesbosch Gijsbers Groep. Wij betegelen uw tuin, helemaal naar wens. Met natuursteen, keramische tegels of klinkers. In iedere soort legverband naar keuze. Ook is het mooi om twee soorten legverbanden te combineren, bijvoorbeeld om een looppad en terras in uw achtertuin te onderscheiden.

Wenst u ook een prachtig betegelde tuin? Inclusief een goed doorlaatbaar systeem voor het overtollige water en eventueel verlichting ingebouwd? Onze vakmensen staan voor u klaar. Ontdek de totale kosten voor het laten betegelen van uw tuin én vraag via onze website een prijsopgave op voor ‘tuin betegelen’.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De tegelopties uiteengezet

U kunt natuurlijk zelf uw tuin betegelen, maar verstandiger is het om het werk uit handen te geven aan een professional. Wij nemen namelijk veel werk uit handen en zorgen ervoor dat dit op een veilige en verantwoorde wijze gebeurd.

Werkzaamheden die we oppakken zijn bijvoorbeeld het egaliseren van de ondergrond, eventuele bodemverbetering, het plaatsen van een worteldoek, de aanleg van een drainagesysteem, het op maat zagen van de tegels en het inbouwen van extra opties zoals stoepverlichting of elektriciteitskabels onder de grond. Eveneens een naadloze overloop van tegel in hout is een optie.

Met een hovenier aan uw zijde bent u veel sneller klaar met de verfraaiing van uw tuin. We ruimen de oude tegels en puin en zorgen voor een kwalitatieve goede tuinbestrating die jarenlang meegaat. Bovendien adviseren wij u verder over de bruikbare legverbanden en mogelijke patronen voor uw tuin. Indien gewenst,  vullen wij dit aan met een gepersonaliseerd tuinontwerp. Zo bent u snel van alle gemakken voorzien.

Maar, wat kost het laten betegelen van mijn tuin?

Voordat u een keuze maakt welk hoveniersbedrijf u inschakelt, doen we u graag een persoonlijk voorstel. U heeft de kosten inzichtelijk en weet wat u van ons kan verwachten. De Biesbosch Gijsbers Groep biedt u een hoogwaardig resultaat, wat u zowel terugziet in de afwerking als het materiaalgebruik. Uw tuin maakt als bijgevolg een vliegende start wanneer u kiest voor De Biesbosch Gijsbers Groep.

Samengevat snel een goede prijs kwaliteit ontvangen voor het laten betegelen van uw tuin? Vraag via deze weg een offerte aan. Niettemin liever eerst een advies van onze tuinontwerper over de mogelijkheden van uw tuin? Maak dan hier een gratis afspraak met onze tuinadviseur. U weet na het gesprek precies waar u aan toe bent.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.