Uw hovenier sinds 1978

Terras aanleggen tuin

Gaat u een nieuw terras aanleggen tuin? Onze vakbekwame hoveniers nemen veel werk voor u uit handen, zodat u zich met andere dingen kunt bezighouden. Terwijl u geniet van een kopje koffie of een goed boek, leggen wij het terras aan in uw tuin.

Uiteraard verzorgen we dit passend bij de stijl van uw huidige tuin.

Liever eerst het perfecte terras laten ontwerpen door een expert? Onze tuinontwerper maakt in het bijzonder graag een 3D-tuintekening van uw nieuwe tuin inclusief terras. Uiteraard helemaal op maat.

Wist u dat onze hoveniers niet alleen alle veiligheidsrichtlijnen volgen, maar tevens te allen tijde beschikking hebben tot goede materialen, machines en gereedschappen? Zo wordt de aanleg van uw terras nog efficiënter nog sneller uitgevoerd.

Meer weten over de opties voor uw tuin? Wij helpen u met veel plezier verder. Kom daarom vandaag nog met ons in contact voor ‘terras aanleggen tuin.’

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Daarom kiest u voor een hovenier

Natuurlijk ben u zelf ook in staat om een terras aan te leggen. Dat begrijpen wij bij De Biesbosch Gijsbers Groep heel goed. Echter heeft het zeker voordelen, wanneer u een professionele hovenier inschakelt. Wij weten namelijk als geen ander hoe wij in zeer korte tijd een terras bij u aanleggen.

Bovendien beschikken wij over handige apparaten, machines en gereedschappen om het werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Wilt u een terras aanleggen op een vlonder? Een terras met een op maat gemaakte overkapping? Een terras met een vijver of over een vijver heen? Wij voeren het uit. Wij maken een passend ontwerp, bespreken de gewenste stijl, materiaalkeuzes en plannen uw opdracht in.

Vervolgens evalueren wij ook altijd het uiteindelijke resultaat, zodat u na alle werkzaamheden altijd tevreden bent met uw nieuwe terras.

Geniet van veel deskundigheid bij terras aanleggen tuin

Geniet in het bijzonder van onze goede garantievoorwaarden, algemene voorwaarden, deskundigheid, vriendelijkheid en aantrekkelijk geprijsd aanbod.

Kom daarom vandaag nog met ons in contact wanneer u op zoek bent naar terras aanleggen tuin.

Wij komen met veel plezier bij u langs in Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.