Uw hovenier sinds 1978

Natuurzwembad tuin

Heeft u interesse in een natuurzwembad tuin? Een zwemvijver is een hele goede aanvulling op uw tuin, zonder dat het de sfeer van uw tuin aantast. Een zwemvijver oogt niet alleen heel natuurlijk, maar reinigt vanzelf door middel van een unieke samenstelling. Er wordt namelijk een specifieke combinatie gemaakt van waterplanten en sierplanten -met de juiste bacteriën- die schadelijke bacteriën reinigen.

De zwemvijver houdt zichzelf dus schoon.

Sommige mensen gaan nog een stapje verder en kiezen ervoor om ook waterleven toe te voegen aan de zwemvijver. In het bijzonder bepaalde soorten siervissen. Dan wordt zwemmen nog uitdagender. Let hierbij wel goed op dat de vissen niet schadelijk zijn voor uw gezondheid.

Een natuurzwembad heeft alle voordelen van een zwembad, zonder het gebruik van chemicaliën. Deze zijn niet alleen slecht voor uw eigen gezondheid, maar ook voor het milieu. Bovendien zorgt een natuurzwembad voor minder onderhoud, waardoor deze goed geschikt is in veel tuinen.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Natuurzwembad tuin – Zonder én met overwoekerende planten

In de meeste natuurzwembaden wordt er een zichtbare scheiding gemaakt tussen het ‘reinigingsgedeelte’ en het ‘zwemgedeelte’. Deze zijn bijvoorbeeld onder water gescheiden door een extra border. Door middel van zo’n scheidingswand overwoekert het zwemgedeelte niet, en kunt u toch genieten van het reinigende effect van de waterplanten.

Bij andere soorten zwemvijvers bestaat het zwemgedeelte uit een natuurlijke vorm. Anders gezegd lopen de zijkanten van de vijver of het zwembad over in een oever. U bepaalt vervolgens zelf hoe groot of breed deze oever moet zijn.

Natuurlijk bepaalt u grotendeels zelf de uitstraling en het juiste type zwembad voor uw tuin. Onze tuinontwerper kan u alleen maar passend adviseren. Mocht u alles willen weten over de techniek en toepassingen van een natuurzwembad kunnen wij u in contact brengen met een zwembadexpert. Dit doen we in sommige gevallen omdat wij het wel het aanspreekpunt zijn van uw tuinrenovatie, maar wij zwemvijvers op voorhand niet in assortiment hebben.

Verder blijven wij wél uw contactpersoon voor het regelen én het plaatsen van het zwembad in uw tuin. En dragen wij persoonlijk zorg voor de renovatie van de rest van uw tuin. U heeft kortom dus slechts één aanspreekpunt, waardoor het project een stuk sneller verloopt.

In dubio? Gratis adviesgesprek aanvragen

Geïnteresseerd in het renoveren van uw tuin, inclusief een natuurzwembad? Onze vakkundige medewerkers helpen u snel op weg. Kom voor meer informatie met ons in contact via de contactpagina. U vraagt hier bovendien ook een gratis adviesgesprek aan met onze tuinontwerper.

Onze tuinontwerper helpt u snel op weg met het beste aansluitende natuurzwembad voor in uw tuin. En maakt een passend tuinontwerp in 2D of 3D.

Liever inzicht in de prijsvoering voor het realiseren van een nieuwe tuin? Vraag vrijblijvend een offerte op.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.