Uw hovenier sinds 1978

Voortuin inrichten

Voortuin inrichten met nieuwe beplanting, straatwerk en tuinmeubelen? Dan bent u bij De Biesbosch Gijsbers Groep aan het juiste adres. Wij realiseren al sinds 1978 compleet nieuwe achtertuinen én voortuinen. Ook voor het plaatsen van losse onderdelen zoals nieuwe opritbestrating, toegangsbruggen, vlonders, vijverpartijen, overkapping, buitenkeukens, tuinhuisjes en schuren, zitkuilen, verlichting en speeltoestellen helpen we u altijd snel verder.

Wenst u een bepaalde tuinstijl in uw voortuin? Bijvoorbeeld een voortuin met oosterse-invloeden of een Engelse stijl? Natuurlijk nemen we uw wensen mee in het ontwerp. Kom voor meer informatie over voortuin inrichten eens met onze tuinontwerper in contact. Wij doen u dan een persoonlijk voorstel op maat.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Hét veelzijdige hoveniersbedrijf uit Dordrecht

De Biesbosch Gijsbers Groep is een hecht hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Al tientallen jaren zijn we met onze dienstverlening actief in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Van het ontwerpen en plaatsen van zeer luxe tuinen tot aan het renoveren van compacte stadstuinen. Het behoort allemaal tot onze capaciteiten én voeren het met veel plezier voor u uit.

Onze hoveniers zijn vriendelijk, kundig en bekwaam om alle werkzaamheden in de tuin op te pakken. Hiervoor beschikken zij over een groendiploma, de nodige certificaten als aanvulling op het diploma en een Vca-certificering. Bovendien hebben we een samenwerking met Dutch Quality Gardens. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. En bent u altijd verzekerd van een hoogwaardig eindresultaat!

Ga voor een uniek tuinontwerp van onze tuinontwerper

Heeft u een grote of kleine klus? We plannen de werkzaamheden zo snel mogelijk in. Hierbij gaan we vooraf graag met u in gesprek om de ideeën, wensen en behoeften door te nemen. Heeft u nog werkelijk geen idee? Maar wilt u wel uw voortuin opnieuw inrichten? Dan doet onze tuinontwerper u graag een voorstel van een mooi tuinontwerp. Natuurlijk verliezen we uw budget niet uit het oog.

Voortuin inrichten: wat kost dat?

Natuurlijk begrijpen wij heel goed dat u, voorafgaande aan de opdracht, eerst de uiteindelijke kosten boven tafel wilt krijgen. Daarom vraagt u nu op eenvoudige wijze een offerte op maat aan via onze website. Geef hierbij duidelijk uw wensen door. Onze tuinontwerper geeft u dan een richtprijs op basis van uw wensen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen