Uw hovenier sinds 1978

Grote vijver

Een grote vijver in uw tuin plaatsen? Wanneer u een midden-grote of zelfs kleine tuin heeft, kan een grote vijver in sommige gevallen gaan overheersen. Wilt u dit voorkomen? Dan is de hulp van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep mooi meegenomen. We kijken goed naar de verhouding van de verschillende tuinonderdelen én de indeling van uw tuin. Zo zorgen voor een consistente uitstraling, waarin elk tuinonderdeel goed tot z’n recht komt.

Naast het plaatsen van een grote vijver is ook de aankleding belangrijk. Kiest u voor een vijverbak of vijverfolie? Wilt u harde of zachte vijverranden plaatsen? En welke vorm van beplanting wenst u? De Biesbosch Gijsbers Groep zorgt voor een mooie aankleding, inclusief de juiste soort beplanting, verlichting, vijverranden, waterplanten en fonteinen.

Wilt u snel achter de kosten komen voor het laten plaatsen van een grote vijver? We rekenen het graag voor u uit. Laat via dit formulier uw gegevens achter en wij sturen u dan via de e-mail een gratis offerte toe.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Kies voor een 3D tuinontwerp!

Wanneer u het lastig vindt om het eindresultaat te visualiseren, biedt een 3D tuinontwerp veel uitkomst. Met een 3D tuinontwerp krijgt u namelijk een digitale rondleiding in uw nieuwe tuin. De techniek is zo geavanceerd, dat u precies ziet hoe uw nieuwe tuin eruit komt te zien. Alle gewenste tuinonderdelen zijn daarbij uitgewerkt. Zo ook uw grote, nieuwe vijver.

Meer te weten komen over deze mooie techniek? Kijk dan eens bij onze dienst ‘tuinontwerp’ op de website voor meer informatie.

Grote vijver in de tuin plaatsen

Wanneer u kiest voor een grote vijver in de tuin, is de hulp van een hoveniersbedrijf mooi meegenomen. Bij De Biesbosch Gijsbers Groep ontvangt u eerlijk advies, hoge kwaliteit materialen en een professionele aanleg. Zo gaat uw tuin met grote vijver nog langer mee! Wilt u achter de totale kosten komen voor het plaatsen van een grote vijver in uw tuin? Vul dan eens dit formulier in op de website van De Biesbosch Gijsbers Groep. U ontvangt dan een gratis offerte via de e-mail.

De Biesbosch Gijsbers Groep is een VCA- en ISO-9001 gecertificeerd hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Ze specialiseren zich in deskundig tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Het werkgebied is groot en omvat grote delen van de provincies Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.