Uw hovenier sinds 1978

Buitenkeuken Rotterdam

Een buitenkeuken Rotterdam laten plaatsen? De Biesbosch Gijsbers Groep realiseert prachtige droomtuinen met de juiste onderdelen. Geniet van heerlijk overdekt buiten tafelen én koken. Een buitenkeuken is een goede aanvulling op uw tuin. Eventueel aangevuld met een mobiele barbecue, steenoven, haardvuur en een verwarmd terras. Of ga voor een op maat gemaakte overkapping met glazen deuren. De vakkundige hoveniers én boomverzorgers van De Biesbosch Gijsbers Groep maken alle tuindromen waar.

Onze tuinontwerper maakt na een eerste kennisgesprek een tuintekening op maat. Dit is een gedetailleerde plattegrond die helemaal op maat is gemaakt. De perfecte buitenkeuken mét tafelgedeelte komt hierop terug. En ook welke materialen en planten er gebruikt zullen worden. Ontdek de mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf wanneer u op zoek bent naar buitenkeuken Rotterdam. En vraag vrijblijvend een eerste kennismakingsgesprek aan met onze tuinontwerper.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een buitenkeuken in de juiste stijl. Op maat gemaakt!

We hebben als hoveniersbedrijf door de jaren heen veel klanten gelukkig gemaakt met een buitenkeuken op maat. Daarbij zorgen wij ervoor dat de stijl van de keuken altijd past in het uiteindelijke tuinontwerp. We verzamelen allereerst de gewenste onderdelen en onze hoveniers plaatsen het vervolgens bij u in de tuin. De buitenkeuken wordt verder helemaal afgestemd op uw persoonlijke smaak en gebruiksgemak.

Wilt u bijvoorbeeld een stoere uitstraling? Dan zijn de materialen hout in combinatie met roestvrij staal of cortenstaal ideaal. Toch liever iets meer een klassieke uitstraling? Dan past hout in een klassieke kleur met bijvoorbeeld goudkleurige kranen beter bij u.

Kortom: we zorgen ervoor dat de buitenkeuken altijd bij uw persoonlijke smaak past.

Over ons hoveniersbedrijf

De Biesbosch Gijsbers Groep is een veelzijdig en vakbekwaam hoveniersbedrijf. Inmiddels zijn we al meer dan 40 jaar actief in de regio Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Met onze vestigingsplaats in Dordrecht zijn we daarom binnen aanzienlijke tijd bij u in Rotterdam om uw tuin onder handen te nemen.

Naast tuinontwerp, dragen wij tevens zorg voor een vakkundige aanleg van uw tuin. Daarvoor beschikken we over gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers. Hiernaast specialiseren wij ons ook in het onkruidvrij van uw tuin. Dat doen wij bijvoorbeeld door tuinonderhoud aan te bieden in iedere gewenste vorm. Van éénmaal per jaar tot iedere maand.

Kortom: met De Biesbosch Gijsbers Groep ligt uw nieuwe tuin er hele jaar prachtig bij.

Buitenkeuken Rotterdam: info & prijzen

Wilt u meer weten over het plaatsen van een buitenkeuken Rotterdam? Wij helpen u snel op weg. Vraag via de website op zeer eenvoudige wijze een offerte bij ons op. Liever eerst persoonlijk contact met onze tuinontwerper omdat u nog een aantal vragen heeft?

Plan dan eens een gratis kennismakingsgesprek in via de website. Een telefonische afspraak maken kan uiteraard ook altijd. Bel hiervoor met: 078 – 61 65 792.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.