Uw hovenier sinds 1978

Barbecue buitenkeuken

Wilt u een barbecue buitenkeuken realiseren? Gesteld dat u op zoek bent naar een deskundige hovenier, schieten de behendige hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep u te hulp. Met een barbecue in combinatie met een buitenkeuken, tovert u de lekkerste gerechten op tafel. Vooral op die mooie zomeravonden. Indien u een échte kookliefhebber bent die graag kookt voor grote gezelschappen is een luxe buitenkeuken een echte must-have. Maar ook wanneer u een kleine buitenkeuken met barbecue wilt realiseren, helpen we u verder.

De deskundige medewerkers van De Biesbosch Gijsbers Groep maken namelijk van iedere tuin een prettige leeftuin, bestaande uit de juiste meubelen en onderdelen, om vele jaren van te genieten. Vraag daarom voor de realisatie van een barbecue buitenkeuken bij ons een offerte op. Onze tuinontwerper maakt dan een prachtig mooi tuinontwerp voor u op maat, zodat u een visuele indruk van het mogelijke eindresultaat ontvangt.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Waar moet ik rekening mee houden bij het uitkiezen van een buitenkeuken?

Natuurlijk heeft u al een waanzinnig idee in uw hoofd over de mogelijkheden van een BBQ en buitenkeuken in uw tuin. Toch zijn er altijd meer opties dan u in eerste instantie denkt. We plaatsen namelijk naast een vaste stenen buitenkeuken ook buitenkeukens van hout of van cortenstaal. Daarnaast zijn er vaste barbecues die u in het verlengde van uw buitenkeuken worden geplaatst.

Tot slot blijven mobiele BBQ’s ook zeker een goede optie. Deze plaatst u als het ware in de keuken -en in het aanrechtblad, waarbij de mobiele barbecue op wieltjes staat. Deze is eenvoudig te verplaatsen. Om dit allemaal te bewerkstelligen is de buitenkeuken helemaal op maat gemaakt. Materiaalkeuzes, afmetingen, wensen en afwerking worden allemaal met u doorgenomen. Daarbij verliezen we het budget niet uit het oog.

Wilt u bijvoorbeeld naast een buitenkeuken of barbecue ook direct een steenoven, grillplaat, vuurhaard of vuurschaal integreren? Natuurlijk is dat bij De Biesbosch Gijsbers Groep allemaal geen probleem. Kom daarom eens met ons in contact via de website.

Geniet van een afgewerkte tuin!

Blijft het niet bij enkel een barbecue en buitenkeuken? Dan nemen we graag de rest van uw tuin ook onder handen. Onze tuinontwerper honoreert immers al uw tuinwensen in een visueel tuinontwerp. Bovendien is het mogelijk om persoonlijk advies te ontvangen over de verschillende materiaalsoorten, meubelen, tuinonderdelen en de nodige werkzaamheden.

De volgende elementen worden door onze klanten jaarlijks veel gevraagd: een overkapping (om droog te kunnen eten), luxe tuinhuisjes met glazen deuren (om binnen in de tuin te eten), vijvers met fonteinen, verhoogde terrassen, vlonders & vlonderterrassen, speelelementen voor de kinderen, pergola’s en afgeschermde wandelpaden. En ten slotte natuurlijk luxe of eenvoudige buitenkeukens.

Barbecue buitenkeuken: offerte opvragen

Al met al is het verstandig om uw tuin onder handen te laten nemen door een gekeurd en gecertificeerd hoveniersbedrijf. Wij realiseren namelijk de perfecte barbecue buitenkeuken, waar u nog tientallen jaren met veel plezier zult koken.

Vraag nu eerst een vrijblijvende offerte op voor ontwerp en realisatie van uw ideale buitenkeuken en maak vandaag de start voor uw barbecue buitenkeuken.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.