Uw hovenier sinds 1978

Tuin inspiratie grote tuin

Tuin inspiratie grote tuin opdoen? Bij het renoveren of veranderen van uw grote tuin komt veel kijken. Zo ook wanneer u verschillende leefgebieden wilt creëren in de tuin. Vaak is er in een grote tuin meer ruimte om te werken met leefgebieden. Zo kiezen veel mensen voor een tweede terras, overkapping, zwembad of grote vijver en een groot gazon. Natuurlijk moet uw nieuwe tuin ook bij uw levensstijl van u en het gezin passen. Daarom kijken we altijd samen met u naar wat de wensen en mogelijkheden zijn.

Dat doen we bij hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep is een gratis oriënterend gesprek. Onze tuinontwerper geeft dan meteen een persoonlijk advies af over materiaalkeuzes, mogelijkheden, tuinstijlen, zichtlijnen en prijzen.

Wilt u dat ook? Plan dan vandaag nog een gratis adviesgesprek in met onze tuinontwerper. Gewoon via de online agenda op onze site. Of vraag via dit formulier eerst meer informatie op over onze tarieven en prijzen.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Succesvolle projecten bekijken voor nieuwe tuininspiratie

De Biesbosch Gijsbers Groep renoveert jaarlijks tientallen tuinen en tuinonderdelen. In grote en kleine tuinen. Wanneer u nieuwe tuininspiratie wilt opdoen, dan is een kijkje op onze projectenpagina de moeite meer dan waard! Hier vindt u namelijk alles op het gebied van tuinrenovaties. Tuinen met buitenkeukens, zwembaden, ronde gazons, pergola’s, houten vlonders en nog veel meer!

Hieronder zijn de meest recente projecten voor u uitgelicht, echter vindt u het complete overzicht terug op de projectenpagina op onze website.

Tuin inspiratie grote tuin vandaag nog opvragen

Ga voor een persoonlijk gesprek met hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. Wij weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het realiseren van een nieuwe tuin.

Ook hebben wij als organisatie diverse certificeringen, om de kwaliteit te waarborgen. Bijvoorbeeld ons ISO-9001 certificaat. Daarmee vertrouwt u op een betrouwbare dienstverlening.

Wilt u meer te weten komen? Kom dan vandaag nog in contact én plan uw gratis afspraak in op een dag naar keuze.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen