Uw hovenier sinds 1978

Grote tuin inspiratie

Grote tuin inspiratie opdoen? Bij De Biesbosch Gijsbers Groep maken we het gewoon mogelijk. In onze showroom ‘TuinExperience’ laten we u graag allemaal zien wat er mogelijk is in uw grote tuin. U wordt rondgeleid door onze medewerker en ontvangt passend advies op het gebied van bestrating, borderrenovaties, luxe wellness elementen, beplantingsadvies, overkappingen, overige houten constructies, schuttingen en nog veel meer. Zo ontvangt u meteen een goed beeld van de beschikbare materialen, tuinstijlen en de gewenste sfeer.

Natuurlijk is het ook goed mogelijk om online meer inspiratie op te doen. Doe dat via onze projectenpagina of onze blog.

Wilt u al met al liever persoonlijk contact met een adviseur of medewerker? Plan dan gewoon een gratis afspraak in via de website voor een gratis oriënterend gesprek of kies voor onze showroom TuinExperience.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Nu meteen ‘grote tuin inspiratie’ online opdoen

Wanneer u nog aan het oriënteren bent of al wat verder bent in het proces, neem dan een kijkje op de website van De Biesbosch Gijsbers Groep. U ziet bij op onze projectenpagina in het bijzonder de eindresultaten van een aantal van onze projecten. Deze hebben we de afgelopen jaren naar volle tevredenheid opgeleverd bij onze klanten in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland.

Bekijk hieronder tevens onze meest recente projecten:

Overige inspiratie vindt u op onze blog, op de pagina tuinstijlen of bij inspiratie.

Bij De Biesbosch Gijsbers Groep vinden we het ten eerste belangrijk om een tuin te realiseren die volledig bij uw wensen past. Ten tweede voorzien we u daarom altijd van eerlijk advies. Zo leveren wij een hoge kwaliteit tuin af, die volledig bij u past. Daarvoor zijn we immers gecertificeerd. We hebben namelijk het ISO-9001,- VCA- en het CO2-Bewustheidscertificaat behaald.

Plan een gratis afspraak in voor TuinExperience

Wanneer u al met al graag persoonlijk advies ontvangt voor uw specifieke situatie, plan dan via de website een gratis afspraak in. Dat is al mogelijk voor onze showroom ‘TuinExperience’ te Dordrecht. Of kies voor een gratis afspraak bij u thuis met onze tuinontwerper.

Wij zullen u dan in het bijzonder verder informeren over alle materiaalkeuzes, tuinstijlen, zichtlijnen, aanzicht en indelingen voor uw grote tuin.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.