Uw hovenier sinds 1978

Tuinontwerp smalle tuin

Professioneel tuinontwerp smalle tuin laten maken? De Biesbosch Gijsbers Groep laat u zien hoe u een lange smalle tuin breder kunt laten lijken. Daarnaast geven we u tips voor de beplanting en bestrating.

Onze specialistisch opgeleide hoveniers zijn staan voor u klaar! Vraag vandaag nog gratis meer informatie aan.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Ontwerp en realisatie

Voordat we het tuinontwerp gaan uittekenen nemen we eerst al uw wensen door. Heeft u een voorkeur voor een onderhoudsvriendelijke tuin? Of wilt u de tuin in een specifiek thema? Dit kunnen wij allemaal voor u realiseren. Nadat we van u akkoord hebben gehad gaan we aan de slag met de realisatie. Goed om te benoemen is dat we het tuinproject van A tot Z uit handen kunnen nemen! Zelfs de kleinste details. We verzinnen altijd een passende oplossing voor uw smalle tuin. Dit krijgt u zelf zo gek niet verzonnen! Geniet optimaal van uw stadstuin dankzij de Biesbosch Gijsbers Groep! We komen graag met u in contact.

Gecertificeerd aan het werk

Bij de Biesbosch Gijsbers Groep zijn iedere dag opnieuw veilig en gecertifieerd aan het werk. We doen er alles aan om te voldoen aan de strengen veiligheids- en kwaliteitseisen die gesteld zijn door de overheid. U kunt rekenen op een betrouwbare dienstverlening door hoveniers met een hart van groen. Zo zijn wij bijvoorbeeld in bezit van een VCA certificering en ISO 9001. Lees meer over de certificeringen op onze website.

Vrijblijvend informatie ontvangen

Het tuinontwerp lange smalle tuin kunt u direct bij ons aanvragen. We geven u graag vrijblijvend meer informatie en plannen een oriënterend gesprek met u in. Dit kan bij ons op kantoor, maar ook bij u thuis. Doe voor onze afspraak alvast inspiratie op via Pinterest! Volg ons en blijf op de hoogte. We zien u graag snel!

Direct een vraag stellen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.