Uw hovenier sinds 1978

Kleine tuin indeling

Een kleine tuin indeling laten ontwerpen? De Biesbosch Gijsbers Groep laat u graag zien dat er meer mogelijk is dan u denkt! Misschien heeft u het idee dat u weinig kanten op kunt omdat u een kleine of smalle tuin heeft. Niets is minder waar! We nodigen u graag uit om vrijblijvend met ons in gesprek te gaan.

Bij een kleine tuin indeling moet u uw beschikbare ruimte goed besteden. De tuinontwerpers nemen tijdens een oriënterend gesprek uw wensen door en vertellen u wat wel en niet mogelijk is. Er is eigenlijk altijd wel een mooie oplossing beschikbaar voor hetgeen dat misschien in eerste instantie niet helemaal zal lukken! Ontdek het nu.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Bijzondere tuinontwerpen

U heeft vast wel eens een bijzonder tuinontwerp gezien op Pinterest die u erg aanspreekt, maar twijfelt of dit wel bij u mogelijk is. Zoals eerder benoemd gaan we tijdens het eerste gesprek uw wensen doornemen. Tijdens dit gesprek bespreken we ook factoren als onderhoud, beplanting en gewenst materiaalgebruik. Hierbij kunt u denken aan schuttingen, verlichting en bestrating.

Vanzelfsprekend hebben de hoveniers van de Biesbosch Gijsbers Groep een grote liefde voor tuinaanleg en -onderhoud! Dit merkt u tijdens het gehele proces. Hoe leuk is het als we uw droomtuin kunnen ontwerpen en realiseren? Goed om te benoemen is dat we u ook van passend advies kunnen voorzien. Wij zijn vooral actief binnen de Drechtsteden, Rotterdam en Noord-Brabant. Komt u van daarbuiten? Neem even contact met ons op! We bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Vrijblijvend meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor een kleine tuin indeling? Dan zijn wij uw partner bij uitstek. Laat uw gegevens achter via het onderstaande contactformulier. Onze collega’s zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Volg ons ook via Pinterest! Doe alvast inspiratie op voor uw nieuwe tuin.

Direct een vraag stellen

  • Let op! U kunt alleen gebruik maken van onze dienstverlening als u zich bevindt in een straal van 25km rondom Dordrecht. 
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.