Uw hovenier sinds 1978

Boomstronk frezen kosten

Wilt u uw boomstronk laten frezen en bent u benieuwd naar de kosten? De Biesbosch Gijsbers Groep heeft vakbekwame boomverzorgers, die uw boomstronken op een deskundige wijze kunnen frezen. Wanneer uw boom is verwijderd kunt u last blijven houden van een ongewenste boomstronk. Een boomstronk is vaak een hinderlijk obstakel in uw tuin.

Omdat het verwijderen van een boomstronk de nodige vakkennis en juiste gereedschappen vergt, is het verstandiger om een professionele hovenier in te schakelen. Bent u benieuwd naar de kosten die wij als hoveniersbedrijf hanteren? Vul dan ons online formulier in. We zenden u een passende offerte toe. Vermeld in uw aanvraag een omschrijving van uw boom.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Boomstronk frezen kosten. Frezen met een stobbenfrees

Het zelf uitgraven of verwijderen van een boomstronk is vaak een onmogelijke klus. De boomstronk zit stevig in de grond vast en de wortels bevinden zich dieper gelegen. De meest efficiënte methode om een boomstronk te verwijderen is het gebruik van een stobbenfrees. Deze vermaalt als het ware de boomstronk en de wortels in snippers en pulp. Na het opruimen van de vrijgekomen pulp en de snippers, dichten wij het gat dat is ontstaan.

Indien gewenst kunnen wij onder andere oude beplanting of bomen terugplaatsen, sierbestrating aanleggen, terrassen realiseren of een gazon aanleggen. Geef vooraf uw wensen aan ons door, dan nemen we direct de juiste machines en materialen mee.

Alle werkzaamheden worden bij De Biesbosch Gijsbers Groep uitgevoerd door gediplomeerde European Tree Workers (ETW’ers). Zij kunnen op een veilige wijze bomen inspecteren, verzorgen, snoeien, frezen en verwijderen.

Mét of zonder boomstronk

Wist u dat wij al sinds 1978 actief zijn voor particulieren én zakelijke klanten? Ons werkgebied omvat Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij als organisatie VCA- en ISO-9001 gecertificeerd. U kunt dus een deskundig resultaat verwachten wanneer u kiest voor De Biesbosch Gijsbers Groep.

Boomstronk frezen kosten. Direct inzicht in de kosten

Wij maken de kosten voor het frezen van uw boomstronk snel inzichtelijk. Dat doen we door een offerte op maat op te maken. Na het invullen van ons formulier zenden wij u een passende offerte toe. Via de e-mail of per post.

Heeft u verder nog vragen over boomstronk frezen kosten? Aarzel niet en neem contact op met een medewerker. Wij helpen u graag verder.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.