Uw hovenier sinds 1978

Boom snoeien kosten

Achter boom snoeien kosten komen? Dat kan nu heel eenvoudig via onze website. Wanneer u namelijk ons formulier invult, zenden wij u een prijsopgave. Geheel afgestemd op uw boom. Om de richtprijs zo goed mogelijk aan te sluiten op de werkelijke situatie is het daarbij handig om een aantal foto’s mee te sturen van uw boom.

Het snoeiwerk wordt bij hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep uitgevoerd door gediplomeerde boomverzorgers. Zij mogen zich zelfs European Tree Workers noemen omdat zij hiervoor een speciaal diploma hebben gehaald. Kortom: uw boom is in de beste handen bij ons hoveniersbedrijf.

Snel inzicht in de kosten voor het laten snoeien van uw boom? Vul gratis ons online formulier in. U ontvangt dan binnen aanzienlijke tijd een prijsopgave. En weet dan precies waar u aan toe bent.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Boom snoeien kosten. Ons werkgebied

Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep is actief in grote delen van Zuid-Holland. Ook komen we graag bij klanten langs in Noord-Brabant en Zeeland. Al meer dan 30 jaar houden we ons actief bezig met boomverzorging en de renovatie van tuinen. We hebben daarbij veel kennis en ervaring opgedaan. En voorzien u altijd van het beste advies.

Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel, want we bieden u graag het allerbeste aan. Denk onder andere aan duurzame materialen, gerenommeerde merken, hoogwaardige afwerking en passend advies. Dat maakt ons bedrijf zo sterk. En zorgt er ook voor dat klanten trouw blijven. Sommige van onze klanten zijn al meer dan 20 jaar klant! Hier zijn we erg trots op. We hopen dat we u ook binnenkort mogen verwelkomen.

De Biesbosch Gijsbers Groep is als hoveniersbedrijf aangesloten bij Dutch Quality Gardens en De Tuinen van Appeltern. Service, garantievoorwaarden en nazorg is bij ons dus altijd goed geregeld!

Wist u dat?

Heeft u kennis opgedaan over de zorgplicht? U heeft als boomeigenaar namelijk een verzorgingsplicht. U bent verantwoordelijk voor de schade die eventueel ontstaat na het onverwachts omvallen van uw boom. En dat bedrag kan aardig oplopen. Denk bijvoorbeeld aan kapotte dakpannen, omgevallen schuttingen. Maar ook lichamelijk letsel.

Met een zogeheten VTA-onderzoek houdt u inzicht in de gezondheid van uw boom. Wij keuren uw boom op barsten, wondjes, ziekten en verkleuringen. U ontvangt een uitgebreid rapport met een passend advies. Vervolgens voeren onze ETW’ers de werkzaamheden direct uit zodat uw boom weer in tiptop conditie is.

Tarieven van De Biesbosch Gijsbers Groep

Laat uw bomen snoeien door een expert. Wij nemen veel werk uit handen en voeren dit altijd veilig uit. Kom met ons in contact voor boom snoeien kosten, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Wij helpen u graag verder met een passende offerte.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.