Uw hovenier sinds 1978

Boom laten kappen

Uw boom laten kappen? Kies een professionele partij die het werk voor u uit handen neemt. Zo weet u zeker dat de werkzaamheden op een veilige en verantwoordelijke manier worden uitgevoerd. Het kappen van een grote brengt nogal wat risico met zich mee. Zo kan de boom -soms bij een gebrek aan ondersteuning- naar de verkeerde kant omvallen.

Soms is het ook noodzakelijk om de boom in delen te verwijderen.

Een gecertificeerde hovenier zorgt voor een veilige kap en geeft u altijd gepast advies. De Biesbosch Gijsbers Groep neemt in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant altijd veel werk uit handen. Kom met ons in contact wanneer u graag voorafgaande aan de werkzaamheden een prijsopgave ontvangt. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Als particulier of als zakelijke partij.

We horen graag van u en zullen u snel verder helpen.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Boom laten kappen. Gecertificeerd voor u aan de slag

Al onze medewerkers hebben een achtergrond in de groensector. Onze boomverzorgers hebben een geldig European Tree Workers-diploma, waarmee zij in staat zijn om in heel Europa bomen te kappen. Boomverzorging is dan ook een echt specialisme binnen onze organisatie.

Indien gewenst, helpen wij u ook graag verder met een zogenoemde VTA-inspectie. Dan controleren wij uw bomen op vlekken, deuken, plagen en gezondheidsrisico’s. U weet dan direct of uw boom in goede gezondheid verkeerd.

De Biesbosch Gijsbers Groep is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern en Dutch Quality Gardens. Daarmee bieden wij u altijd goede garantievoorwaarden, algemene voorwaarden en een hoogstaande afwerking. Meer weten over onze organisatie die al sinds 1978 voor u aan het werk is? Neem een kijkje op onze website.

Nu een gratis offerte opvragen

Schakel ons in om uw boom te laten kappen. En vraag via onze website een offerte op maat op. Zo heeft u snel inzicht in de prijzen voor het laten kappen van uw boom.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.