Uw hovenier sinds 1978

Boom kappen Rotterdam

Zoekt u een partij voor boom kappen Rotterdam? Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep is zeker een goede keuze om te overwegen. Wij specialiseren ons al jaren in het ontwerpen en opknappen van tuinen. Een speciaal onderdeel hierbij is de dienst boomverzorging. Het in goede conditie houden van uw bomen is namelijk essentieel om gevaar en ongelukken te voorkomen. U bent als boomeigenaar namelijk verantwoordelijk voor de schade die ontstaat bij het omvallen van uw boom. Met een VTA-onderzoek voorkomt u ongevallen en houdt u uw boom in een goede conditie.

Liever alleen verwilderde takken laten snoeien? Of heel uw boom verwijderen? Onze European Tree Workers helpen u verder. Zij zijn speciaal opgeleid om uw boom te verzorgen of te verwijderen. Vraag via onze website snel een prijs op voor de kosten voor boom kappen Rotterdam.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Hoeveel kost het weghalen van uw boom?

De prijs voor het verwijderen van uw boom is afhankelijk van een aantal factoren. Is de boom goed bereikbaar? Of moet er bijvoorbeeld een kraan bij te pas komen? Het verwijderen met een kraan of boomgrijper is vaak lastiger. Dit kan het proces vertragen, waardoor de kosten iets hoger uitvallen. Een tweede factor waar we rekening mee moeten houden is de leeftijd van uw boom. Is uw boom grotendeels uitgegroeid? Of is het een jonge boom? Hoe ouder de boom, hoe groter de stam. Grote bomen moeten vaak in delen verwijderd worden. Ook hier worden hulpmiddelen gebruikt zoals een boomgrijper of kraan.

Wilt u zeker weten met welke kosten u te maken krijgt? Vraag via de website eens een offerte op. Helemaal gratis. U weet dan zeker hoeveel het kost om uw boom op een veilige en verantwoordelijke manier te verwijderen. Zend bij uw aanvraag foto’s mee van uw boom. Zo kunnen onze medewerkers nog beter een richtprijs samenstellen.

De Biesbosch Gijsbers Groep

Met een expertise van meer dan 30 jaar, weet u zeker dat het wel goed zit. Wij bieden goede garantievoorwaarden en een nette dienstverlening aan. Tevens geniet u altijd van een hoogwaardige afwerking en aantrekkelijk tarief. De Biesbosch Gijsbers Groep biedt u een veelzijdige dienstverlening. Hiernaast zijn we aangesloten bij Dutch Quality Garden en De Tuinen van Appeltern. Zo houden we de kwaliteit hoog.

Boom kappen Rotterdam

Vraag vandaag nog uw prijs aan voor boom kappen Rotterdam. Wij zenden u dan zo spoedig mogelijk een voorstel toe, geheel op maat.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.