Uw hovenier sinds 1978

Bomen rooien Rotterdam

Op zoek naar een partij voor bomen rooien Rotterdam? Bij De Biesbosch Gijsbers Groep bent u aan het goede adres. Onze boomverzorgers zijn expert op het gebied van bomen. Denk aan het rooien, snoeien, frezen, verplanten of verwijderen van bomen. Uiteraard met de juiste machines en gereedschappen.

Ons hoveniersbedrijf helpt u graag bij het rooien van uw bomen in Rotterdam. Gewoon als u particulier bent, maar ook voor gemeentes, bedrijven en instellingen.

Dankzij onze gunstige ligging nabij belangrijke snelwegen, zijn we binnen het kwartier bij u in Rotterdam. Ook profiteren van een hoveniersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring? Schakel ons dan in. Via het formulier aan de onderzijde van deze pagina, vraagt u eenvoudig een prijs op maat op.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Bomen rooien Rotterdam. Uw droomtuin in Rotterdam

Naast boomverzorging focussen wij ons onder andere op tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Dat doen wij nog altijd met veel plezier. Onze tuinontwerper adviseert u daarbij graag over de nieuwste tuintrends, beste tuinindeling en duurzame materialen. Uiteraard worden de werkzaamheden met veel specialisme, nauwkeurigheid en kwaliteit uitgevoerd. Dat merkt u in het eindresultaat.

Wij realiseren moderne, kindvriendelijke, zeer luxe en grootschalige tuinen. Maar ook verwezenlijken we echte stadstuinen. Vandaar dat u voor een luxe overkapping, tuinhuisje, gazon, terras, buitenkeuken, speelelement of oprit bestrating bij ons aan het juiste adres bent. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan eens een kijkje op onze website.

Kies voor een VTA-onderzoek

Met een VTA-onderzoek heeft u snel inzicht in de gezondheid van uw bomen. U bent als boomeigenaar namelijk verantwoordelijk voor de eventuele schade die ontstaat als uw boom omvalt. Wij controleren bijvoorbeeld op de aanwezigheid van ziektes, plagen, schade, vlekken, schimmels, barsten en nog veel meer. U ontvangt een adviesrapport met te volgen stappen die u kunt volgen om uw boom weer in goede gezondheid te krijgen.

Tarieven De Biesbosch Gijsbers Groep

We komen met veel plezier bij u langs in Rotterdam. U profiteert in het bijzonder van een aantrekkelijk tarief, hoogwaardige afwerking en een professioneel resultaat. Vul daarom ons online formulier in voor een offerte, wanneer u de prijs wilt ontdekken voor bomen rooien Rotterdam.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.