Uw hovenier sinds 1978

Tuinrenovatie Zuidholland

Tuinrenovatie Zuidholland uit laten voeren door een gecertificeerd hoveniersbedrijf uit de omgeving? Bij de Biesbosch Gijsbers Groep bent u aan het juiste adres. Wij renoveren allerlei tuinen, sinds ons oprichtingsjaar in 1978. Sindsdien hebben we uitermate veel ervaring op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Maar natuurlijk ook op het gebied van plant- en boomsoorten, materiaalsoorten én tuinonderdelen. Daarom zijn wij de aangewezen partij om alle tuinzorgen voor u uit handen te nemen.

Bent u benieuwd naar de totale kosten voor een tuinrenovatie Zuidholland? Vul dan eens ons online informatieformulier in. U ontvangt dan een offerte, die helemaal op maat is samengesteld.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Hoe zijn we begonnen als hovenier?

We zijn van origine een tuincentrum. Daar komt een groot deel van onze kennis dan ook vandaan. Omdat het tuincentrum inmiddels is gesloten, investeren wij volop in het certificeren van ons bedrijf en onze medewerkers.

Al met al zijn alle uitvoerde medewerkers in het bezit van een groendiploma en een VCA-certificaat en zijn wij als organisatie eveneens ISO-9001-gecertificeerd. Zodoende is ons hoveniersbedrijf in staat om een uitstekende kwaliteit af te leveren bij de uitvoering van uw project.

Bij de sluiting van ons tuincentrum enkele jaren geleden, hebben wij ons dan ook volledig gestort op het hoveniersvak. En dat levert ons intussen goede vruchten op. We realiseren prachtige tuinen, in allerlei gewenste tuinstijlen. Een echte droomtuin begint dan ook in samenwerking met De Biesbosch Gijsbers Groep.

Vraag een technische én creatieve tuintekening aan!

Wanneer u eerst een visueel tuinontwerp bij ons aanvraagt, maakt u voor uzelf duidelijk hoe uw toekomstige tuin eruit komt te zien. Onze tuinontwerper maakt namelijk een prachtig ontwerp op basis van de afmetingen van uw tuin.

Nadat hij al uw wensen, behoeftes en ideeën heeft verwerkt, ontvangt u een mooie digitale tuinschets. Wij maken dergelijke tekeningen namelijk op de computer met een technisch tekenprogramma, die speciaal ontwikkeld is voor de groensector.

Tuinrenovatie Zuidholland

Bent u benieuwd naar de kosten van een tuinrenovatie Zuid-holland? Vraag al met al geheel vrijblijvend een offerte op, zodat de totaalkosten van uw project helder zijn.

Heeft u eerst liever een tuintekening én een oriënterend gesprek met onze tuinontwerper? Vraag via deze link dan een gratis eerste kennismakingsgesprek aan. Wij informeren u dan over alles omtrent tuinrenovatie Zuidholland.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.