Uw hovenier sinds 1978

Tuinaanleg Rotterdam

Bent u op zoek naar een partij voor tuinaanleg Rotterdam? Ons vakbekwame hoveniersbedrijf helpt u snel verder. Wij specialiseren ons in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging. Ook als zakelijke klant gaan we graag voor u aan de slag. Denk aan het realiseren of renoveren van bedrijfstuinen, opritten, toegangsbruggen of het snoeien van bomen.

Vakwerk, kwaliteit en passie staan centraal in het werk van De Biesbosch Gijsbers Groep. Dat merkt u in onze werkwijze. Bovendien profiteert u van een uitstekende nazorg en service. Ervaar onze goede dienstverlening voor uzelf en vraag vandaag nog een prijs aan.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuinaanleg Rotterdam. Van 3D-tuinontwerp tot vakkundige realisatie

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe tuin kunt u veel wensen of vragen hebben. Welke indeling past bij mij? Welke elementen wil ik implementeren? Wil ik veel tijd kwijt zijn aan tuinieren? Wil ik een vijver, terras, buitenkeuken, zitkuil, overkapping of vlonder aanleggen? Blijft er bovendien voldoende ruimte over voor de kinderen of huisdieren?

De Biesbosch Gijsbers Groep realiseert allerlei verschillende stadstuinen, kindvriendelijke tuinen én onderhoudsarme tuinen. Wij voldoen daarbij aan alle wensen van de klant.

Uw tuin moet een plek zijn om te ontspannen en te genieten. Dat maken wij graag waar. Onze tuinontwerper gaat graag met u in gesprek om achter uw wensen te komen. Daarbij worden materiaalkeuzes, plantsoorten en stijlen besproken. Vervolgens ontvangt u een passend 2D of 3D tuinontwerp. U weet zo precies waar u aan toe bent en wat onze vakkundige hoveniers bij u komen realiseren.

Een groot bijkomend voordeel van ons hoveniersbedrijf is dat het eerste gesprek met onze tuinontwerper altijd gratis is. En bovendien gewoon bij u thuis. U hoeft dus de deur niet uit wanneer u meer te weten wilt komen over tuinaanleg Rotterdam. Plan uw gratis gesprek vandaag nog in via onze website.

Van tuintegels tot een unieke overkapping

Wij leggen onder andere tegels, plantvakken, gazons, verlichting, vijvers, vlonders, terrassen, priëlen, tuinhuisjes, hekwerk en pergola’s aan. Altijd op vakkundige wijze en met veel specialisme. Dat zorgt immers voor een professioneel resultaat, waar u nog vele jaren van kunt genieten. Bent u verder op zoek naar professionele nazorg? Wij kunnen uw tuin voor u periodiek onderhouden. Bijvoorbeeld als u op vakantie bent.

Tuinaanleg Rotterdam: prijsaanvraag

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor tuinaanleg Rotterdam te bespreken. Gewoon bij u thuis of op kantoor. Toch liever vooraf de kosten voor tuinaanleg inzichtelijk maken? Vul dan eens ons online formulier in. Wij zenden u dan een prijs op via de e-mail of per post.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.