Uw hovenier sinds 1978

Tuinaanleg Hendrik Ido Ambacht

Zoekt u een speler voor tuinaanleg Hendrik Ido Ambacht? De Biesbosch Gijsbers Groep is een hoveniersbedrijf om te overwegen. Al vele jaren voeren wij prachtige tuinprojecten uit in Hendrik-Ido-Ambacht. Daarbij geven onze vakkundige hoveniers u altijd passend advies.

Heeft u een bepaalde stijl op het oog? Zoals in het bijzonder een stijlvolle Franse tuin? Wij realiseren de complete tuin in de gewenste stijl. Daarbij maken wij natuurlijk een passend 2D of 3D tuinontwerp. Zo ontvangt u van ons altijd een gedetailleerde schets met duidelijke werkomschrijvingen.

Bij De Biesbosch Gijsbers Groep weet u snel waar u aan toe bent. Vraag via de website eens een gratis offerte op maat op. En ontdek snel de mogelijkheden voor uw tuin in Hendrik-Ido-Ambacht.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuinaanleg Hendrik Ido Ambacht. Uw droomtuin begint hier

Wij gaan graag met u in gesprek over onder andere tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinontwerp. En realiseren uw speciale wensen. Denk bijvoorbeeld aan een buitenkeuken, zitkuil, speeltoestellen, vlonder, vijvers of moestuin. Onze vakmannen plaatsen de elementen volgens het 2D of 3D tuinontwerp. Wilt u onverhoopt toch liever iets anders? Wij zijn zeer flexibel en passen het ontwerp tussentijds aan op basis van uw wensen.

Wij leggen onder andere tegels, plantvakken, gazons, verlichting, vijvers, terrassen, priëlen, tuinhuisjes, hekwerk en pergola’s aan. Natuurlijk altijd op vakkundige wijze, met een gegarandeerd professioneel resultaat.

Ook interesse in onze nazorg? Wij onderhouden niet alleen uw tuin, maar onze service stopt niet bij de achterdeur. Zodoende komen wij langs bij schade of slijtage. En worden de tuinonderdelen gewoon vervangen. Dat is immers de goede service van ons hoveniersbedrijf.

Gedetailleerd 2D of 3D tuinontwerp

Wij werken met een speciaal Autocad 2D ontwerpprogramma. Hiermee kunnen wij uw droomtuin goed visualiseren. Wij zoeken de materialen er ook direct bij. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Met een 3D tuinontwerp ontvangt u zelfs een digitale toer in uw nieuwe tuin. Hoe mooi is dat.

Het ontwerp bespreken we bij u thuis of op kantoor. Daarna kan er meteen een afspraak voor de tuinaanleg worden ingepland.

Offerte opvragen voor tuinaanleg Hendrik Ido Ambacht

De hoveniers van ons hoveniersbedrijf uit Dordrecht zijn snel ter plaatse. Wanneer u interesse heeft in tuinaanleg Hendrik Ido Ambacht, maar toch eerst liever de totale kosten helder wilt hebben, doen wij u graag een passend voorstel. Vul daarvoor ons online formulier in.

Wij zenden u dan een passende prijs voor tuinaanleg Hendrik Ido Ambacht.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.