Uw hovenier sinds 1978

Tuin ophogen

Wilt u een bedrijfstuin of privé tuin ophogen? De vakmensen van De Biesbosch Gijsbers Groep komen graag bij u langs. Wilt u uw voor- en/of achtertuin ook ophogen? Onze tuinontwerper maakt een passend tuinontwerp die helemaal aansluit op uw wensen en behoeften.

Onze mensen nemen de juiste graafmachines, containers en gereedschappen mee om het werk snel en efficiënt uit te voeren. Daarnaast zorgen we ervoor dat er voldoende grond wordt geleverd. Meteen een mooi en strakke tuin aan laten leggen? Voor tuinontwerp en tuinaanleg helpen we u graag.

Bovendien leveren wij een hoogstaande afwerking, goede kwaliteit materialen en natuurlijk een professioneel resultaat.

Wenst u toch eerst inzicht te krijgen in onze tarieven? Vraag via de website een prijs op voor het ophogen van uw tuin. Eventueel in combinatie met een tuinontwerp. Geef uw wensen aan ons door via het offerte formulier. Daarna geven wij een prijs af, geheel op maat.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Kennis van flora & fauna

We werken niet alleen met een hecht team van geschoolde hoveniers, maar ook met boomverzorgers, machinisten en tuinontwerpers. Wij hebben de kennis van alle flora & fauna in huis, om bij uw wensen de juiste planten en bomen te zoeken. Wilt u een plant plaatsen die het ook in de schaduw goed doet? Of juist een plant die bepaalde insecten zoals vlinders aantrekt? Het kan allemaal bij De Biesbosch Gijsbers Groep.

We plaatsen in het bijzonder overkappingen, afdakjes, pergola’s, vlonders, vijvers, gazons, terrasbestrating, buitenkeuken, zitkuilen, speeltoestellen en nog veel meer. Ook een uniek tuinontwerp ontvangen die past bij uw levensstijl? Kom eens met ons in contact.

Altijd veilig aan het werk

Het maakt niet uit waar we mee bezig zijn, we voeren alle werkzaamheden namelijk zo veilig mogelijk uit. Onze vakmensen zijn daarom in het bezit van een VCA-diploma. Daarmee kunt u vertrouwen op een goede dienstverlening. Daarnaast zijn we aangesloten bij Dutch Quality Gardens, waardoor we een hoge kwaliteit dienstverlening kunnen aanbieden.

Tuin ophogen: prijs opvragen

Vraag nu een prijs aan voor tuin ophogen. Wij doen u graag een aantrekkelijk voorstel. Wij zijn werkzaam in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.