Uw hovenier sinds 1978

Tuin laten afgraven

Een vakbekwame hovenier inhuren in Zeeland, Zuid-Holland of Noord-Brabant? De Biesbosch Gijsbers Groep neemt veel werk voor u uit handen. Zo ook voor tuin laten afgraven of ophogen. Hiervoor beschikken we over een team van gepassioneerde hoveniers en boomverzorgers. Dankzij de juiste machines, gereedschappen en kennis, kunt u vertrouwen op een goede dienstverlening.

Onze tuinontwerper kan, indien gewenst, zelfs een nieuw tuinontwerp voor u realiseren. Daarbij houden wij uitermate veel rekening met uw wensen. Heeft u een specifieke tuinstijl in gedachten? Zoals bijvoorbeeld een Japanse tuin of een landelijke tuin? De Biesbosch Gijsbers Groep maakt het waar. Kom eens met ons in contact voor de mogelijkheden voor uw tuin.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuin laten afgraven: de mogelijkheden

U schakelt ons in voor het afgraven van uw tuin. Vaak wordt de tuin laten afgegraven wanneer bewoners een nieuwe tuin willen realiseren. Dan is de oude tuin laten afgraven namelijk noodzakelijk. Oude grond, steen, onkruid, resten van bomen- en plantenwortels en andere materialen verwijderen wij. Hiervoor is er weer plaats voor een nieuwe indeling van uw tuin. Onze tuinontwerper helpt u hier graag bij.

Het afgraven van uw tuin gaat niet altijd zonder slag of stoot. Kies daarom voor een vakkundige aanpak van een ervaren hoveniersbedrijf. Zo komt u niet onverwachts voor verassingen te staan en voorkomt u dat uw tuin verzakt of ongelijk wordt.  Uiteraard dragen wij zorg voor het afvoeren van grond en tuinafval naar onze verwerkingsbedrijven. Hierdoor heeft u na de werkzaamheden nergens meer omkijken naar.

Liever direct een passend tuinontwerp ontvangen? Onze tuinontwerper heeft meer dan 30 jaar ontwerp ervaring en beschikt bovendien over veel flora & fauna kennis om u optimaal te begeleiden.

Wij beschikken over de juiste kennis én ervaring!

De Biesbosch Gijsbers Groep is aangesloten bij Dutch Quality Gardens en VHG. Daarmee houden we de kwaliteit hoog en kunnen we u bovendien goede garantievoorwaarden bieden. Ook zorgen we ervoor dat onze hoveniers en boomverzorgers veilig voor u aan het werk zijn met de juiste papieren en natuurlijk een VCA-diploma.

Tuin laten afgraven: een prijs opvragen

Wilt u graag inzicht in de kosten van ons hoveniersbedrijf? Wij komen graag bij u langs in Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland. Uiteraard nemen we daarbij eigen materieel, machines, materialen en gereedschappen mee. Zo kunnen we direct aan de slag. Vraag via onze website nu eenvoudig een prijsindicatie op voor tuin laten afgraven. En maak op het gemak een beslissing.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.