Uw hovenier sinds 1978

Fontein vijver

Een fontein vijver plaatsen? Een fontein is een mooie aanvulling op uw vijver. Het zorgt namelijk meteen voor veel sfeer in de vijver. Ook geeft een vijver een rustgevend geluid, waardoor andere geluiden in de omgeving op de achtergrond verdwijnen. Met een fontein kunt u veel kanten op. Er zijn fonteinen die het water in de hoogte sproeien, terwijl anderen juist in een boogje sproeien. Ook zijn er fonteinen die het water in een bolvorm laten roteren.

Met één of meerdere fonteinen, haalt u een mooi sierelement naar uw vijver toe. Ook is het mogelijk om de fontein in natuurlijke schalen naast de vijver te plaatsen. Of een losse fontein-element elders in de tuin te realiseren. Kortom, mogelijkheden genoeg. We gaan daarbij vooral uit van uw wensen voor de ideale fontein vijver.

Meer weten over de ideale fontein voor uw vijver? We zorgen uiteraard voor een uitgedacht plan voor uw vijver. Bent u nieuwsgierig naar onze prijzen? Vraag dan eens een gratis offerte op via dit formulier op de website van De Biesbosch Gijsbers Groep.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Dagelijks gaan we gecertificeerd voor u aan de slag

De Biesbosch Gijsbers Groep beschikt over gedegen vakkennis in de groensector. We zijn als organisatie daarnaast ISO-9001 en VCA-gecertificeerd. Ook zijn we onlangs gekeurd op niveau 4 van de CO2-Prestatieladder. Daarmee tonen wij aan dat wij een hoogwaardige kwaliteit aanbieden, zeer veilig werken én dat wij ons actief inzetten om de CO2-uitstoot tijdens onze werkzaamheden te verminderen.

Wanneer u graag zaken doet met een duurzame hovenier, zijn wij uw partner. We komen graag bij u langs in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant.

Fontein vijver in de tuin laten plaatsen

Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u bij het plaatsen van een fontein in de vijver. We beschikken over de juiste materialen en vakkennis om de klus snel de klaren. Wanneer u graag een betrouwbaar hoveniersbedrijf inschakelt, kunt u op de vakkennis van De Biesbosch Gijsbers Groep rekenen. We leveren een hoogwaardig resultaat, zodat u nog vele jaren kunt genieten van een mooie fontein vijver.

Kom voor meer informatie over onze werkwijze of prijsvoering eens met ons in contact via het informatieformulier via de website.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.