Uw hovenier sinds 1978

Buitenkeuken tuin

Een buitenkeuken tuin laten plaatsen door een expert? De hulp van de vakbekwame hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep komt natuurlijk goed van pas. Wij helpen u namelijk bij het realiseren van de ideale buitenkeuken. Droomt u al enige tijd van een moderne, klassieke of luxe buitenkeuken? Of wilt u een overdekte buitenkeuken laten plaatsen? Bijvoorbeeld in een overkapping of onder een houten afdak? We realiseren uw wensen, geheel op maat.

De Biesbosch Gijsbers Groep is een ISO-9001 en VCA-gekeurd hoveniersbedrijf uit Dordrecht. We leveren een hoogwaardige kwaliteit bij tuinaanleg en tuinontwerp. Wenst u ook een prettige buitenkeuken in de tuin te laten plaatsen? Geniet dan van de hulp van ons hoveniersbedrijf.

Kom snel met ons in contact via de website en ontdek de mogelijkheden voor uw tuin.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De ideale buitenkeuken in de tuin laten plaatsen

In iedere achtertuin past een buitenkeuken. Een buitenkeuken is te gebruiken om lekker na te zomeren in de tuin of op het terras. Er is ruime keuze op de markt, waarbij ook mobiele barbecues mogelijk zijn. Deze rolt u als het ware door heel de tuin heen.

De Biesbosch Gijsbers Groep geeft graag een advies uit voor de mogelijkheden in uw tuin. Niet alleen bij het ontwerpen van de ideale buitenkeuken, maar ook bij het plaatsen. Plaats de buitenkeuken en het terras bijvoorbeeld onder een houten overkapping, om ook op de regenachtige dagen droog te tafelen in uw tuin.

We zorgen voor de juiste aansluitingen (gas, licht en/of water) voor uw buitenkeuken. Ook ontwerpen we het frame en maken we deze geheel op maat.

Meer te weten komen over de juiste materiaalkeuzes voor uw buitenkeuken? Vraag dan een tuinontwerp aan bij onze tuinontwerper. Hij adviseert u dan over de beste plek en de mooiste materialen om het plaatje compleet te maken.

Buitenkeuken tuin aanvragen

Ook een mooie buitenkeuken tuin laten plaatsen door een vakman? De hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep staan voor u klaar. Kom voor meer informatie met ons in contact via de website én vul vandaag nog dit formulier in om meer te weten te komen over de prijzen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.