Uw hovenier sinds 1978

Buitenkeuken plaatsen

Wilt u een buitenkeuken plaatsen in uw tuin? Dan bent u bij hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep aan het juiste adres. Wij helpen u bij de keuze voor een exclusieve of minimalistische buitenkeuken. Uw persoonlijke smaak en wensen zijn leidraad bij het plaatsen van een buitenkeuken. Ook kijken we graag naar de (huidige of gewenste) indeling van uw tuin. We stellen een plan op en voeren deze deskundig uit. Zo bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit bij plaatsing.

Gaat u voor een moderne, klassieke, mobiele of overdekte buitenkeuken? We maken het allemaal voor u mogelijk. Geniet ook van een eerlijk advies en goede garantievoorwaarden bij het plaatsen van een buitenkeuken op maat. Kom vandaag nog met ons in contact om de mogelijkheden en de totaalprijs van uw project aan te vragen. Vul daarvoor dit formulier in op onze website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Vraag een 3D tuinontwerp aan voor uw ideale buitenkeuken

Wilt u graag van tevoren zien hoe uw ideale buitenkeuken eruit komt te zien? Dan is een 3D tuinontwerp een goede keuze. Bij het opstellen van een 3D tuinontwerp gaan we uit van uw behoeftes, wensen en persoonlijke smaak. Onze tuinontwerper tekent de ideale situatie uit via de software op de computer. Daarbij ontvangt u een goede uitleg en een digitale rondleiding in uw nieuwe tuin met buitenkeuken. Onze tuinontwerper zal dan meteen de design keuzes toelichten.

Wilt u nader hand toch nog iets aanpassen? De tuinontwerper zal dit uiteraard doorvoeren in het ontwerp. Vooral voor twijfelende tuinbezitters die het lastig vinden om het eindresultaat te visualiseren, biedt een 3D ontwerp veel uitkomst.

Ik wil een buitenkeuken plaatsen

Een moderne of opvallende buitenkeuken plaatsen? De Biesbosch Gijsbers Groep neemt het werk volledig uit handen. Onze hoveniers beschikken over diepgaande groenkennis en weten als geen ander wat er komt kijken bij het plaatsen van een buitenkeuken. Een buitenkeuken in een overkapping plaatsen? Of kiest u voor een mobiele barbecue die u kunt verplaatsen naar verschillende terrassen in uw tuin? Wij maken uw ideale buitenkeuken volledig op maat.

Wanneer u ook interesse heeft in het plaatsen van een buitenkeuken, komen we graag met u in contact. Vul daarvoor dit formulier in op onze website én wij sturen u alvast meer informatie via de e-mail over onze werkwijze, de mogelijkheden en de kosten voor het plaatsen van een buitenkeuken.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.