Uw hovenier sinds 1978

Bestrating oprit

Op zoek naar een aanlegbedrijf voor ‘bestrating oprit?’ De hulp van de handige hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep komt dan goed van pas. Wij weten alles over de verschillende typen legverbanden, steensoorten én extra details om uw oprit aan te leggen. Ook de techniek van bestraten beheersen wij goed. Zo is het effectief om meteen een drainagesysteem aan te leggen, zodat overtollig water snel in de bodem af vloeit. Voorkom snelgroeiend onkruid en hoog water dankzij het vakmanschap van ons hoveniersbedrijf.

Wat kost het om uw oprit volledig opnieuw te laten bestraten? Dat is natuurlijk afhankelijk van de steensoort die u uitkiest, de omvang van uw oprit én de extra opties. Wenst u meteen inzicht in de totale kosten van ‘bestrating oprit?’ Vraag dan op onze website een gratis offerte op.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Wie is de Biesbosch Gijsbers Groep?

Wellicht heeft u al eens van ons gehoord of heeft u onze bedrijfswagens in de regio zien rijden. De Biesbosch Gijsbers Groep is een deskundig hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Vernoemd naar de biesbosch, waar wij met ons kantoor op uitkijken, halen wij dagelijks veel tuininspiratie op. Van grote tuinrenovaties tot het aanleggen van alleen een oprit. Met de expertise van De Biesbosch Gijsbers Groep aan uw zijde, wordt ook uw project een daverend succes!

Is het bestraten van uw oprit onderdeel van een groter project? Bijvoorbeeld omdat u ook direct de rest van uw tuin onder handen neemt? Onze tuinontwerper helpt u bij het opstellen van een gedegen tuinontwerp. Zo worden tuinaanleg fouten voorkomen én ontdekt u hoe het eindresultaat er uit zal komen te zien. Meer ontdekken over ons gecertificeerd hoveniersbedrijf? Plan via deze weg een gratis afspraak met onze tuinadviseur!

Bestrating oprit: ik wil mijn oprit opnieuw laten bestraten

Heeft u een nieuwbouwwoning en heeft u nog geen bestrating? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u met veel plezier verder met een prachtige oprit. Ook wanneer u de oprit wilt herstraten. We nemen ook het afvoeren van uw oude tegels uit handen. Zo heeft u nergens omkijken naar. Geef uw opdracht van bestrating oprit vandaag nog aan ons door en ontvang binnen enkele werkdagen een offerte in uw e-mail inbox.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.