Klein terras opnieuw inrichten

In Barendrecht was een klein terras aan vervanging toe. Hier weten wij wel raad mee! De bewoners hebben gekozen voor een prachtige mozaïek-achtige tegel van het merk Designo.

Over de Designo tegel

De “Designo 60x60x3cm mosaic blue” terrastegel van Designo is dé blikvanger in de tuin. Of u nu kiest voor een kleine hoek in de tuin of het betegelen van het volledige terras, de combinatie van de kleuren in de tegel maken het een prachtig plaatje. Goed om te benoemen is dat de mozaïek terrastegels zijn voorzien van een gecoate afwerking. Dit is vooral voordelig voor het onderhoud; dat is vrijwel niet nodig!

Wilt u meer weten over laten renoveren van uw tuin of terras? Vraag onderstaand onze brochure aan, of neem contact met ons op.

Het nieuwe kleine terras

De Biesbosch Gijsbers Groep

Echte vakmannen met een groen hart voor hun vak, dat is de Biesbosch Gijsbers Groep! Al sinds 1978 voorzien we onze klanten van een fijne tuin. We ontwerpen de tuinen, leggen ze aan en indien gewenst onderhouden de tuinen. Op ons kunt u bouwen en dat ziet onze nog altijd groeiende klantenkring ook! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Benieuwd naar andere tuinstijlen? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina’s.