Uw hovenier sinds 1978

Wellness tuin

Een wellness tuin in eigen tuin realiseren? Natuurlijk kunt u zelf aan de slag met een goed doordacht tuinontwerp en de aanleg van uw tuin, maar het is veel verstandiger om het werk uit te besteden aan een hoveniersbedrijf. De Biesbosch Gijsbers Groep stelt zich graag aan u voor. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in de groensector. En weten alles op het gebied van het maken van een deskundig tuinontwerp, een snelle aanleg én het bieden van een goede nazorg.

De benodigde kennis en vakmanschap die komt kijken bij de realisatie van uw (droom)tuin, passen wij bovendien dagelijks toe in allerlei soorten tuinen. Geniet daarom van een hoge kwaliteit en een nauwkeurige uitvoering van uw project.

Voor wie geïnteresseerd is in een wellness tuin, legt onze tuinadviseur graag contact. Zodoende stellen wij een goede calculatie op en zetten wij al uw ideeën op papier. Dat wordt in het bijzonder aangevuld met een deskundig 2D of 3D tuinontwerp. U heeft bij ons al een tuinontwerp vanaf €250!

Start daarom vandaag met de voorbereidingen voor uw ideale wellness tuin en neem contact op via onze website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Ontspannen in eigen tuin

Wat is nu relaxter dan te ontspannen in de privacy van uw eigen tuin? Met een wellness tuin maakt u dit voor uzelf en uw gezinsleden mogelijk. U bepaalt immers zelf wie toegang heeft tot de luxe wellness elementen. Bijvoorbeeld een sauna, buitendouche, jacuzzi, zwembad of zwemvijver laten plaatsen? Het is bij ons allemaal mogelijk. Creëer in het bijzonder een zonnig terras met heerlijke lounge-stoelen.

We bepalen in overleg met u de algehele sfeer van uw tuin. Bijvoorbeeld welk gevoel uw tuin moet uitstralen. En welke tuinstijlen bij u passen. Veel mensen kiezen bij de wellness tuin voor een modern ontwerp met een ruimtelijke indeling. Er is daarmee voldoende ruimte voor groen door middel van een gazon en weelderige planten in een plantenbordes. We werken uw tuin tevens altijd af met natuurlijke materialen.

Optioneel is de keuze voor een beplantingsplan en een verlichtingsplan. Zodoende stemmen we de planten en boomsoorten op uw wensen af. En weten we ook in het donker de juiste sfeer te creëren.

Wellness tuin: ik wil graag inzicht in de kosten

Bij De Biesbosch Gijsbers Groep houden we rekening met uw budget. Zowel voor grote als kleine budgetten zijn er tientallen mogelijkheden met betrekking tot het realiseren van een wellness tuin.

Om intussen de totale kosten voor uw situatie door te berekenen, doen we u graag een persoonlijk voorstel. U vraagt eenvoudig via de site een offerte op voor het realiseren van een ‘wellness tuin’. Eveneens maakt u snel een afspraak met onze tuinontwerper voor een 2D of 3D tuinontwerp.

Geniet daarbij altijd van onze goede service, snelle afhandeling en uitmuntende kwaliteit.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.