Uw hovenier sinds 1978

Jacuzzi voor in de tuin

Een jacuzzi voor in de tuin laten plaatsen of ontwerpen? De Biesbosch Gijsbers Groep zorgt voor een deskundig 3D tuinontwerp, inclusief jacuzzi. U ziet daarbij meteen hoe uw tuin wordt ingedeeld. Ook de zichtlijnen, tuinonderdelen, persoonlijke wensen komen terug in een 3D tuinontwerp.

Wanneer u geniet van een duidelijk plan voordat de werkzaamheden worden gerealiseerd, is een 3D tuinontwerp een slimme investering.

Een jacuzzi voor in de tuin is voor veel mensen een luxe element. Zeker nu het steeds langer warm is in Nederland, kiezen veel mensen voor een luxe jacuzzi voor in de tuin. Maar ook in de koudere maanden is een verwarmde hottub zeker een goed idee.

Wanneer u meer informatie wilt over onze werkwijze, de kosten en de mogelijkheden, vul dan dit formulier in. We sturen u dan een heldere offerte en duidelijke werkomschrijvingen toe via de e-mail.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Passie voor tuinen!

Grote villatuinen, kleine stadstuinen, rijtjeshuistuinen. De hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep pakken allerlei soorten tuinen aan.

Voor het renoveren of aanpassen van uw tuin, helpen wij u met veel plezier verder. Geniet daarom van een deskundig advies. Ook als uw plannen in mindere mate haalbaar zijn, zoeken we altijd naar een goed alternatief, zodat u alsnog het eindresultaat kan halen.

Laat u vooral eens adviseren over de mogelijkheden in uw tuin en geniet van een gratis adviesgesprek met onze tuinontwerper.

Jacuzzi voor in de tuin opvragen

Kortom, wilt u een jacuzzi voor in de tuin opvragen bij De Biesbosch Gijsbers Groep? We zorgen altijd voor een professioneel resultaat.

Onze vakmannen zijn gediplomeerd en bezitten over een VCA-certificaat om het werk zo veilig mogelijk uit te voeren. Ook bezitten we als organisatie een ISO-9001 certificering en een CO2-Bewustheidscertificaat. Wilt u tevens nog meer te weten komen over onze organisatie? Bekijk dan deze pagina op onze website.

Liever meteen meer informatie en/of een prijs aanvragen voor een jacuzzi voor in de tuin? Vul dan dit online informatieformulier in op de website van De Biesbosch Gijsbers Groep. We sturen na uw aanvraag een heldere offerte toe, waarin wij meer prijsgeven over de kosten én de mogelijkheden voor het plaatsen van een jacuzzi in de tuin.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.