Uw hovenier sinds 1978

Onderhoud bomen

Heeft u onderhoud bomen nodig? De Biesbosch Gijsbers Groep is een vakbekwaam hoveniersbedrijf die uw bomen met veel plezier onderhoud. Daarvoor beschikken onze boomverzorgers over de nodige vakdiploma’s en jarenlange ervaring. Naast onderhoud zoals snoeien helpen wij u ook bij het veilig verwijderen en/of verplaatsen van bomen. Eveneens zijn onze boomverzorgers in staat om een VTA-inspectie uit te voeren, zodat u de gezondheid van uw bomen in kaart kunt brengen.

Wenst u een boomverzorger van De Biesbosch Gijsbers Groep in te schakelen? Kom voor onderhoud bomen met ons in contact en vul ons online informatieformulier in. Wij sturen u dan meer informatie over boomverzorging én onze prijsvoering.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Laat uw bomen jaarlijks onderhouden door een professional

Een gezonde boom is belangrijk voor de biodiversiteit. Ook wanneer u denkt dat u te maken heeft met boomziektes, plagen of schimmels is een VTA-inspectie aan te bevelen. Wij onderzoeken dan de botanische of abiotische problemen. En starten met een behandelplan om uw boom te genezen of te verwijderen.

Als boomeigenaar heeft u een verzorgingsplicht. U bent namelijk hoofdelijk aansprakelijk voor de eventuele schade die uw bomen aanbrengt, wanneer deze plots omvalt of problemen veroorzaakt. Laat uw bomen daarom jaarlijks onderhouden door hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep om problemen te voorkomen.

Ja, ik heb interesse in onderhoud bomen

De Biesbosch Gijsbers Groep is als hoveniersbedrijf ISO-9001 en VCA gecertificeerd. Daarmee zijn we dus uitstekend in staat om een hoogwaardige dienstverlening te verlenen. Niet alleen in Zuid-Holland, maar ook in grote delen van Noord-Brabant en Zeeland kunt u rekenen op onze dienstverlening.

Ontdek de mogelijkheden van onderhoud bomen bij De Biesbosch Gijsbers Groep en kom vandaag nog met ons in contact. Vraag via deze weg een gratis adviesgesprek in of vraag meteen een offerte op maat op, zodat u de kosten voor onderhoud bomen inzichtelijk heeft.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.