Uw hovenier sinds 1978

Omgewaaide boom

Heeft u te maken met een omgewaaide boom in uw tuin? Als gevolg van een storm? En wilt u de boom door een professionele hovenier laten verwijderen? De Biesbosch Gijsbers Groep regelt het verwijderen van uw omgewaaide boom. Altijd op een veilige en verantwoorde wijze.

Door hevige onweersbuien of storm kan een wankelende of zieke boom onverhoopt omvallen. De boom richt veel schade aan. In uw tuin of aan uw huis. In het ergste geval raakt de boom bewoners of omstanders, met alle gevolgen van dien.

Met een zogenoemde VTA-onderzoek voorkomt u bovendien het omwaaien of omvallen van bomen. Is het daarvoor al te laat? Vraag dan een prijs aan voor het verwijderen van uw omgewaaide boom.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Omgewaaide boom. Onze boomverzorgers weten raad

De Biesbosch Gijsbers Groep bestaat uit een betrokken en enthousiast team van hoveniers en boomverzorgers. Onze boomverzorgers zijn gediplomeerd European Tree Worker en zijn in staat om uw boom te snoeien, rooien, frezen, verplanten of verwijderen. Met de juiste machines, gereedschappen en veiligheidsmaatregelen.

Afhankelijk van de omvang van uw omgevallen boom, bekijken wij welke ten eerste machines in worden gezet voor de uitvoering van het project. Ten tweede bekijken wij wat de snelste manier is om de omgewaaide boom te verwijderen. Wij beschikken onder andere over een kraan en vrachtwagen met laadbak om het uiteindelijke groenafval af te voeren.

Wilt u uw bomen door onze vakmensen laten controleren? Bijvoorbeeld omdat u zich zorgen maakt over de gezondheid van uw boom? Een boomveiligheidsonderzoek (VTA-onderzoek) biedt uitkomst.

Over De Biesbosch Gijsbers Groep

Ons hoveniersbedrijf is gelegen in Dordrecht. Wanneer u ervoor kiest om ons in te schakelen komen wij graag bij u thuis langs om de situatie te bekijken en te verhelpen. Ons werkgebied omvat grote delen van de provincie Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Naast boomverzorging helpen wij u ook met tuinontwerp, tuinrenovaties en tuinonderhoud. Ook onze zakelijke klanten kunnen wij ontzorgen op het gebied van verschillende groenprojecten.

Nu een gratis offerte aanvragen

Boomverzorging is in het bijzonder een speciaal onderdeel van onze dienstverlening. De Biesbosch Gijsbers Groep beschikt namelijk over de nodige keurmerken om het werk veilig uit te voeren. Daarbij bieden wij u de hoogst haalbare kwaliteit die u van een professionele hovenier mag verwachten.

Bent u concluderend benieuwd naar de kosten voor het laten verwijderen van een omgewaaide boom? Vraag via onze website nu een offerte op. Wij doen u graag een passend voorstel.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.