Uw hovenier sinds 1978

Omgewaaide boom verwijderen

Heeft u last van een omgewaaide boom? En wilt u de omgewaaide boom verwijderen? Kies voor het vakmanschap van een professioneel hoveniersbedrijf. De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u uiteraard snel verder.

Wanneer de boom schade heeft veroorzaakt in uw tuin, kunnen wij de schade direct voor u herstellen. Uw boom kan door weersomstandigheden zoals een storm of windhozen uit balans raken. De instabiliteit zorgt ervoor dat de boom vervolgens omvalt. Ook kan ouderdom, ziekte of beschadigingen een rol spelen.

Wanneer u voor De Biesbosch Gijsbers Groep kiest, ontvangt u een deskundige service. Onze boomverzorgers komen snel bij u langs en verhelpen het probleem. Soms is daarvoor een kraan of boomgrijper nodig. Wij hebben altijd het juiste materiaal én gereedschappen in huis om de boom te verwijderen.

Wilt u weten wat het kost om de omgewaaide boom succesvol te verwijderen? Vraag dan meteen uw prijs op voor het laten kappen van een boom op uw terrein.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Voorkom stormschade met een VTA-onderzoek!

Stormschade is zeer vervelend. Zo kan uw boom niet alleen schade veroorzaken in uw eigen tuin of woning, maar ook omliggende tuinen en woningen lopen risico. Daarom is omgewaaide boom verwijderen tijdig nodig. Beter is het om de schade in z’n geheel te voorkomen!

U heeft als boomeigenaar een zorgplicht. Dat houdt in dat de schade, die uw boom veroorzaakt, veelal voor uw eigen rekening is. Tenzij u kunt aantonen dat uw boom periodiek gekeurd is en in goede gezondheid is gesteld. Daarvoor bieden wij een zogeheten VTA-onderzoek aan. Daarmee kunt u de gezondheid van uw boom inzichtelijk maken.

In een boomverzorgingsonderzoek controleren wij op groeigedrag, ziekten, wondjes, beuken of beschadigingen in de barst, vlekken, de aanwezigheid van schimmels en nog meer. Na controle ontvangt u een handige rapportage met eventuele advieswerkzaamheden.

Indien gewenst, kunnen wij de werkzaamheden direct voor u uitvoeren. Dat is de goede service van De Biesbosch Gijsbers Groep.

Onze boomverzorgers garanderen een deskundig resultaat

Wist u dat alle boomwerkzaamheden uitgevoerd worden door vakkundige boomverzorgers? Zij garanderen een deskundig resultaat. Bovenal zorgen we ervoor dat alle werkzaamheden veilig worden uitgevoerd.

Omgewaaide boom verwijderen

Laat uw omgewaaide boom verwijderen door een betrouwbare hovenier of boomverzorger. Wij mogen al sinds 1978 boomprojecten uitvoeren in Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland. Zowel voor particulieren als bedrijven.

We komen graag bij u langs om de opties in uw situatie te bespreken.

Direct de kosten inzichtelijk maken? Vul dan eens ons online formulier in. Wij doen u graag een passend voorstel.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.