Uw hovenier sinds 1978

Kosten boom kappen

Bent u benieuwd naar de totale kosten boom kappen? Wij van De Biesbosch Gijsbers Groep geven graag inzicht in de kosten voor het laten kappen van uw boom, wanneer deze op privéterrein staat. Maar ook wanneer de boom in openbaar gebied staat.

Hiervoor hebben wij zogeheten European Tree Workers in dienst. Zij beschikken over alle vakkennis, die nodig is om uw boom op een veilige wijze te kappen. Bovendien hebben wij specialistisch materieel, machines, gereedschappen om de kap op een juiste wijze te voltooien.

Tot slot dragen we zorg voor het vervoeren van het groenafval naar een duurzame groenverwerker.

U heeft nergens omkijken naar, wanneer u De Biesbosch Gijsbers Groep inschakelt. Wij helpen u graag verder met het veilig verwijderen van uw bomen. Schakel ons in wanneer u de situatie niet meer vertrouwt. Dat kan ook voor een VTA-inspectie. Vraag vrijblijvend een prijs op maat aan.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Wij besparen u moeite en veel werk!

Wanneer u zelf een boom gaat kappen, kan er veel misgaan. Het komt soms voor dat de boom naar de verkeerde kant valt, waardoor de boom schade veroorzaakt bij de buren. Of dat er een vreemde snoeivolgorde wordt aangehouden, waardoor het snoeien en weghalen van takken veel langer duurt dan nodig is.

Daarom kunt u het beste een professional inhuren. Wij weten namelijk als geen ander wat er komt kijken bij het veilig verwijderen van uw boom. En doet dat tevens in veel minder tijd.

Onze European Tree Workers hebben vakkundige gereedschappen zoals werktuigen, handschoenen, veiligheidskleding en kettingzagen. En kunnen -indien noodzakelijk- ook een boomgrijper inzetten om de boom te stabiliseren.

Indien uw boom moeilijk te bereiken is, zetten wij ook een kraan in om delen van de boom over gebouwen heen te tillen.

Kortom: wij besparen u onnodig veel werk en hebben de kennis in huis om de kap tot een goed einde te brengen.

Kosten boom kappen opvragen

Snel inzicht in kosten boom kappen? Wij doen u met veel plezier een passende prijs toezenden. U vraagt heel eenvoudig een prijs op door ons online formulier in te vullen. Wij stellen het op prijs als u foto’s kunt toezenden van uw bomen en tuin. Wij kunnen dan nog beter een richtprijs afgeven.

Lukt het niet om foto’s te versturen? Bel ons dan even. Wij sturen een medewerker naar uw adres die even een kijkje komt nemen. Met De Biesbosch Gijsbers Groep wordt u snel verder geholpen. Kom dus met ons in contact.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.