Uw hovenier sinds 1978

Boom verwijderen kosten

Bent u op zoek naar boom verwijderen kosten? Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep maakt de kosten voor het verwijderen van uw boom snel inzichtelijk. Wanneer u ons online formulier invult, zenden wij u een passende offerte. De kosten voor het verwijderen zijn namelijk afhankelijk van de omvang van de boom en de bereikbaarheid.

Is er een boomgrijper nodig of aparte kraan? Hoe groot is de boom? Moeten wij deze vooraf bijvoorbeeld in stukken zagen? Hoeveel risico brengt het verwijderen met zich mee? Allemaal factoren die invloed hebben op de totale prijs. Bent u benieuwd wat het kost om uw boom te laten verwijderen door onze vakkundige European Tree Workers? Vul ons online formulier in. We doen u een passend voorstel. Bij ons weet u altijd van tevoren goed waar u aan toe bent.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Boom verwijderen kosten. Specialist in bomen

De Biesbosch Gijsbers Groep is een hecht hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Met een expertise van meer dan 30 jaar weten we als geen ander wat er komt kijken bij de verzorging van uw boom. Daarin adviseren wij u graag. Ook als het aankomt op de algehele gezondheid van uw boom.

Denk daarbij aan onder andere plagen, ziektes, toegebrachte schade door bijvoorbeeld onweer of storm, groeigedrag en veranderingen in bladvorming en de bast. Met één van onze vakbekwame boomverzorgers bent u verzekerd van een gezonde en bovenal veilige boom.

Zo hoeft u na een VTA-onderzoek zich geen zorgen meer te maken dat uw boom schade aanbrengt aan uw buren, omwonende, passerend verkeer of voorbijgangers.

Onze werkzaamheden omtrent boomverzorging

Naast het verwijderen van uw boom, kunnen wij ook zorg dragen voor het snoeien, frezen, rooien, verplanten of versnipperen van uw boom. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een geldige diploma en VCA-certificaat. Daarmee garanderen wij een deskundig resultaat. Daarnaast beschikken wij over geavanceerde machines en gereedschappen om u veel werk te besparen.

Boom verwijderen kosten

De Biesbosch Gijsbers Groep is een een goede partij om in te schakelen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. En dat merkt u! Wij zijn aangesloten bij Dutch Quality Gardens en De Tuinen van Appeltern.

Vraag nu een prijs aan voor het laten verwijderen van één of meerdere bomen. Wij helpen u dan direct verder.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.