Uw hovenier sinds 1978

Afwateren terras

Een goede afwatering van het terras kan gerealiseerd worden door het aanleggen van watergoten die zorgen voor een goede afvoer van het hemelwater. Bij de aanleg of renovatie van een bestaand terras kijken we altijd naar de drainagemogelijkheden.

U heeft vast wel eens ergens gelezen dat het volledig bestraten van uw tuin een slechte invloed heeft op de afwatering van uw tuin of terras. Dit klopt zeker! De Biesbosch Gijsbers Groep geeft u graag wat tips over hoe wateroverlast kunt tegen gaan.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Ik heb wel/geen groene vingers!

Bij het opstellen van een tuinontwerp voor een nieuwe tuin of renovatieklus stellen wij verschillende vragen. Een van deze vragen is of u wel of niet houdt van tuinieren. Bent u vaak in de tuin aan het werk? Dan kunt u de afwatering overlaten aan het groen dat we verwerken binnen het beplantingsplan. Maar ook als u geen groene vingers heeft moet het hemelwater goed weg kunnen spoelen. Kies bijvoorbeeld voor een (ondergrondse) regenton.

Maar hoe werkt dit voor een terras? Kies in plaats van tegels voor grind of split om de waterhuishouding op peil te houden. Goed om te benoemen is dat er verschillende soorten grind en split verkrijgbaar zijn. Er is altijd wel een soort dat goed past binnen uw huidige tuin!

De Biesbosch Gijsbers Groep

Al meer dan 40 jaar staat ons hoveniersbedrijf klaar om u te voorzien van advies op maat. Of het nu gaat om tuinaanleg, materialen of advies. Wij zijn uw partner bij uitstek! De projecten die wij aannemen zijn vooral binnen Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. U kunt er op vertrouwen dat onze collega’s hoogwaardige kwaliteit afleveren. Ook als het gaat om afwatering!

Vraag naar de mogelijkheden

Een perfecte tuin komt tot stand door rekening te houden met de kleinste details. Daar ligt onze kracht! Duurzaam materiaal, bijzondere ideeën en vakkundig advies. Via onze Pinterestaccount delen wij de leukste trends. Volgt u ons al?

  • Let op! U kunt alleen gebruik maken van onze dienstverlening als u zich bevindt in een straal van 25km rondom Dordrecht. 
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.