Uw hovenier sinds 1978

Hoveniersbedrijf Rhoon

In Rhoon gingen vele particuliere en zakelijke klanten u al voor. Zij hebben de dienstverlening van De Biesbosch Gijsbers Groep als hoveniersbedrijf Rhoon als uitstekend bestempeld. Niet alleen kozen zij voor onze flexibele dienstverlening, uitstekende nazorg en scherpe prijzen, maar juist voor het vakkundige resultaat. Wilt u ook nog jarenlang profijt trekken uit bijvoorbeeld uw tuin of groenproject? Wij bieden u graag een passend voorstel aan.

Tuinaanleg, tuinonderhoud, boomverzorging of groenwerk uitbesteden aan een gecertificeerd hoveniersbedrijf? Onze vriendelijke medewerkers en hoveniers helpen u verder. U kunt nu op eenvoudige wijze een prijs aanvragen voor één van onze diensten via de website. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De Biesbosch Gijsbers Groep

De Biesbosch Gijsbers Groep bestaat uit een hecht team van vakbekwame tuinontwerpers, hoveniers en boomverzorgers. Wij weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de realisatie van uw project. Of dat nu een nieuwe tuin betreft, of grootschalig onderhoud aan openbaar groen. Wij voeren het met veel plezier voor u uit. Daarbij kunt u vertrouwen op de goede kwaliteit van ons bedrijf. We werken graag met duurzame materialen op planten, gevestigde merken en specialistische uitvoerders. Zo verzorgen we uw project tot in de puntjes.

Vakbekwame nazorg

Onze dienstverlening stopt niet bij de achterdeur. De Biesbosch Gijsbers Groep biedt u na de uitvoering van het project ook grondig onderhoud aan. Dat is handig voor als u zelf de moeite niet wilt nemen of als u weinig tijd heeft. Ook bij schade komen wij vrijblijvend langs om materialen of planten te herstellen. Zo kunt u weer optimaal genieten van het geleverde resultaat!

Prijs aanvragen

Bent u nieuwsgierig naar de dienstverlening van De Biesbosch Gijsbers Groep als uw deskundige hoveniersbedrijf Rhoon? Wij doen u graag een voorstel op maat. Daarvoor kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan een passende prijs voor uw project.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.