Uw hovenier sinds 1978

Prijs tuinman

Zoekt u een passende prijs tuinman? Al onze tuinmannen en deskundige boomverzorgers zijn in te huren voor een tuinproject. Wilt u de voortuin renoveren? Of een compleet nieuwe achtertuin realiseren? Of wellicht de oprit een keer goed aanpakken? Wat uw wensen ook zijn, de vakkundige vakmannen van De Biesbosch Gijsbers Groep helpen u verder.

Wij zijn expert in aanleg, renovatie en onderhoud van tuinen. In iedere gewenste stijl te realiseren. Van Franse stijl, waar de lijnen en ruimte centraal staat. Tot aan de romantische stijl waar meer wordt gewerkt met natuurlijke vormen. Uiteraard werken wij met een aantrekkelijk tarief, hoogwaardige materialen en uitstekende dienstverlening. Dat mag u immers verwachten van een professioneel hoveniersbedrijf. Meer weten over de kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan via de website.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Dit voeren wij met veel plezier voor u uit

U kunt denken aan: tuinhuisjes, hekwerk, omheiningen, schuttingen, gazons, vijvers, vlonders en uiteraard nieuwe planten en bomen. Maar ook overkappingen, geheel zelf op maat gesneden en geplaatst. We werken met gerenommeerde merken en leveranciers. En zoeken altijd duurzame en hoogwaardige materialen voor u uit. Al onze keuzes zijn gebaseerd op uw wensen en behoeften. Daarmee sluit het tuinontwerp perfect op u aan. Mede hierdoor kunnen wij een waanzinnig resultaat neerzetten waar u nog ontzettend lang van kan genieten.

Heeft u een speciale wens? Onze tuinontwerper aarzelt niet om deze uit te laten komen. Wij denken graag met u mee en kijken altijd of uw wens binnen het besproken budget gerealiseerd kan worden. Dat is de goede service van ons bedrijf!

Een VTA-onderzoek waar u direct mee aan de slag kan

Wist u al dat wij gediplomeerde European Tree Workers in dienst hebben? Zij kunnen een boomveiligheidsonderzoek vrijgeven. Hierin staan alle actiepunten die u kunt uitvoeren om uw bomen weer in tiptop gezondheid te krijgen. Een VTA-onderzoek is geschikt voor iedere boomeigenaar. Als u zich zorgen maakt over de gezondheid (en veiligheid) van uw bomen komen onze boomverzorgers graag bij u langs voor een controle.

Prijs tuinman

Vraag vandaag nog een prijs tuinman bij ons op. Wij zenden u een passende offerte op basis van de ingezonden informatie en gewenste opdracht. U weet dan precies waar u aan toe bent.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen