Uw hovenier sinds 1978

Kosten tuinman

Wilt u de kosten tuinman voor uzelf inzichtelijk maken? Bij het ontwerpen of aanleggen van een nieuwe tuin komt veel kijken. Niet alleen heeft u materiaalkosten, maar ook de arbeidskosten moeten worden betaald. Bij De Biesbosch Gijsbers Groep laten we u daarom graag vooraf weten waar u aan toe bent. Dat doen we onder andere door een offerte op maat af te geven, met altijd een duidelijke werkomschrijving. Zo heeft u inzicht in de totale kosten voor uw tuinproject. En kunt u een overwogen beslissing nemen.

Ons hoveniersbedrijf is al tientallen jaren actief voor klanten uit onder andere Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Zoals eerder gezegd ontwerpen, onderhouden en leggen wij compleet nieuwe tuinen aan. Natuurlijk met veel deskundigheid en plezier.

Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Vraag daarom heel eenvoudig uw offerte aan via onze website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Vakkundige tuinmannen

Benieuwd naar de daadwerkelijke kosten tuinman? Vraag dan via onze website een gratis offerte op. U heeft dan snel inzichtelijk wat het inhuren van een hovenier bij ons kost. Al onze tuinmannen zijn in het bezit van een geldige VCA-diploma en hoveniersdiploma. Zo weet u zeker dat de werkzaamheden op een veilige en verantwoorde wijze worden uitgevoerd.

Tevens hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zo werken wij graag met hoogstaande merken en materialen. En garanderen als hoveniersbedrijf daarmee altijd een professioneel resultaat.

Wij kunnen iedere tuin zowel renoveren, als onderhouden. Van grote percelen tot kleine stadstuinen. Heeft u een specifiek idee in gedachten? Zoals het realiseren van een romantische of Franse tuin? De gewenste stijl nemen wij mee in de uitvoering. Zodoende kunt u aankomend seizoen weer optimaal genieten van uw tuin.

Kies voor goed onderhoud

Wist u dat wij ten slotte periodiek onderhoud voor u uitvoeren? Dat is uitermate fijn als u bijvoorbeeld op vakantie bent. Thuiskomen in een tiptop verzorgde tuin, wie wil dat nu niet? Vraag eens naar de mogelijkheden voor een half jaar contract, 1-jarig contract of 2-jarigcontract. Wij zijn u graag van dienst.

Kosten tuinman: nu opvragen

Kortom, De Biesbosch Gijsbers Groep is een hecht en betrouwbaar hoveniersbedrijf. Wij hebben anders gezegd gediplomeerde hoveniers én European Tree Workers (boomverzorgers) in dienst. Daarmee garanderen wij een uitstekend resultaat.

Dus wilt u snel de kosten voor uw groenproject te weten komen? Vul ons formulier in om achter de kosten tuinman te komen. Wij zenden u de kosten digitaal of per post toe.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.