Uw hovenier sinds 1978

Hoveniersbedrijf Poortugaal

Zoekt u een professioneel hoveniersbedrijf Poortugaal? De Biesbosch Gijsbers Groep is een hecht hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Al vele jaren zijn we actief in Poortugaal. Daarbij leggen wij nieuwe én exclusieve tuinen uit bij klanten.

Ook onderhoudsarme en kindvriendelijke tuinen worden door onze vakkundige hoveniers gerealiseerd.

Heeft u een mooi of uniek idee voor uw tuin? Wij realiseren al uw tuinwensen. Altijd met een visueel ontwerp en duidelijke werkomschrijvingen vooraf. Zo weet u altijd goed waar u aan toe bent.

Wilt u de kosten voor tuinaanleg, tuinontwerp of tuinonderhoud snel inzichtelijk maken? Vraag dan eens een gratis offerte op. Wij rekenen dan de totaalprijs uit voor uw project.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Extra service: boomverzorging

Naast tuinontwerp en tuinaanleg helpen we u als hoveniersbedrijf Poortugaal ook graag met boomverzorging. Wij kunnen uw bomen frezen, snoeien, verzorgen, (ver)planten, inspecteren (VTA-onderzoek) en verwijderen. Soms is het nodig om uw boom te kappen. Daarvoor kunnen wij een kraan inzetten.

Wanneer u zaken doet met een professionele hovenier, weet u zeker dat wij over de juiste machines en gereedschappen beschikken. Zo kunnen wij alle werkzaamheden op een veilige en verantwoorde wijze uitvoeren.

Wist u dat u verantwoordelijk bent als uw boom schade aanricht bij anderen? Laat uw bomen om de 2 jaar goed keuren. Met een VTA-onderzoek weet u direct in welke gezondheid uw boom verkeerd.

Onze European Tree Workers komen graag bij u langs in Poortugaal.

Uitstekende service na uw project

Wanneer u in zee gaat met De Biesbosch Gijsbers Groep biedt dat u enkele voordelen. U ontvangt gegarandeerd een deskundige uitvoering én hoogwaardige kwaliteit. Hiernaast bieden wij garantie op uw tuin, materialen en onze dienstverlening. Dat is wel zo prettig.

Hoveniersbedrijf Poortugaal inhuren

Direct de kosten voor uw project inzichtelijk maken bij uw hoveniersbedrijf Poortugaal? Of dat nu voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of boomverzorging is. De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u met al deze disciplines in Poortugaal.

We doen u graag een voorstel. U zit nergens aan vast en kan zo een goede overweging maken.

Vraag nu uw prijsopgave aan via deze link op onze website.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.