Uw hovenier sinds 1978

Hovenier Zwijndrecht

De Biesbosch Gijsbers Groep is een uitstekende partij voor wanneer u op zoek bent naar een deskundige hovenier Zwijndrecht. Bij ons profiteert u van een optimale deskundigheid. Wij zijn namelijk uitermate gekwalificeerd als hovenier en bezitten meer dan 40 jaar ervaring in de groensector. Daarnaast beschikt ons personeel over de benodigde VCA-diploma’s. Bij De Biesbosch Gijsbers Groep is de kwaliteit van onze opgeleverde projecten van groot belang. 

Zoekt u een professionele speler die u kan ontzorgen bij uw groenproject? Of expert is in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging? Schakel ons in. Via de website kunt u direct een offerte opvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Passie voor uw tuin als hovenier Zwijndrecht

Met ons kantoor zijn we gelegen in het nabij gelegen Dordrecht. Onze hoveniers en boomverzorgers kunnen snel bij u op locatie zijn. We beschikken over de juiste machines en materialen om u een professioneel resultaat te garanderen.

Onze medewerkers zijn zelf ook gepassioneerde tuinliefhebbers. En kunnen u te allen tijde adviseren over plantsoorten, boomsoorten en materiaalgebruik. Bovendien bieden we een service, die niet stopt bij uw achterdeur. We bieden u een uitstekende nazorg. Daarbij kunt u kiezen voor periodiek onderhoud. Zo weet u immers zeker dat uw project netjes wordt onderhouden.

Over De Biesbosch Gijsbers Groep

De Biesbosch Gijsbers Groep is ontstaan uit twee aparte hoveniersbedrijven. In 2013 hebben we de krachten gebundeld en zijn we verder gegaan onder onze nieuwe naam. De combinatie van de twee bedrijven zorgt voor een uitmuntende expertise. Zowel voor particulieren als zakelijke opdrachtgevers. We hebben een breed werkgebied in de regio Zuidwest-Nederland, Zeeland en Noord-Brabant. En daar zijn we natuurlijk erg trots op.

Gratis offerte. Nu opvragen

Kortom, zoekt u een gepassioneerde hovenier waarbij vakmanschap en oog voor detail voorop staat? De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Gewoon bij u thuis of op kantoor. Plan nu uw afspraak met onze tuinontwerper, wanneer u interesse heeft in een 2D of 3D tuintekening op maat. En schakel ons in als uw hovenier Zwijndrecht.

Liever eerst een totaalbeeld ontvangen van de kosten van uw project? Vul dan dit online formulier in. Wij sturen u dan een prijsindicatie via de e-mail.

Offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen