Uw hovenier sinds 1978

Hoveniersbedrijf Dordrecht

Een hoveniersbedrijf Dordrecht inschakelen voor uw tuinproject? De Biesbosch Gijsbers Groep maakt graag met u kennis. Vanuit ons hoofdkantoor in Dordrecht voeren wij dagelijks allerlei hovenierstaken uit. Denk bijvoorbeeld aan boomverzorging, groenprojecten en aan professioneel tuinontwerp met tuinaanleg. Dat doen we niet alleen voor particulieren, maar ook voor onze zakelijke klanten.

Bent u een gemeente, instelling of aannemer? En heeft u zoals gezegd ontzorging nodig op het gebied van groenwerk? Ons vakbekwame personeel staat voor u klaar. De Biesbosch Gijsbers Groep biedt u veel kennis en expertise en is graag uw partner in de groene buitenruimte.

Profiteer als opdrachtgever daarom van onze vriendelijke en uitgebreide service. Ook wanneer u vooraf een prijs op maat wilt ontvangen, kunt u deze op een eenvoudige wijze bij ons aanvragen. U hoeft enkel het formulier op onze website in te vullen. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een prijsopgave toe.

Al met al toch liever een gratis eerste gesprek met onze tuinontwerper? Plan deze nu heel eenvoudig via onze website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Hoveniersbedrijf Dordrecht. De Biesbosch Gijsbers Groep

Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep is een hecht bedrijf van hoveniers, boomspecialisten en kantoormedewerkers. Doordat onze communicatielijnen zeer kort zijn, kunnen wij snel schakelen.

Heeft u bijvoorbeeld een spoedklus? Wij komen snel voor u in actie. Dankzij onze flexibele dienstverlening, bent u aanzienlijk snel verder geholpen. Daarbij bieden wij tevens altijd een goede nazorg. Zo komt u achteraf niet plots voor verassingen te staan.

Ook zaken doen met ons bedrijf? Laat een reactie achter door dit formulier in te vullen.

Volledig gecertificeerd

Een kwalitatief hoge dienstverlening afleveren. Daar zijn we goed in. En dat vinden we prettig. Uw tevredenheid staat namelijk altijd voorop. Om onze kwaliteit zo goed mogelijk te maken zijn we als bedrijf aangesloten bij De Tuinen van Appeltern en Dutch Quality Gardens. Zo kunt u volledig vertrouwen op de uitmuntende kwaliteit van De Biesbosch Gijsbers groep.

Snel een prijs op maat

Hebben wij uw interesse gewekt voor de uitvoering van uw groenproject als hoveniersbedrijf Dordrecht? De Biesbosch Gijsbers Groep is u graag van dienst als uw hoveniersbedrijf Dordrecht.

Wilt u vooraf eerst de kosten inzichtelijk maken? Door het online formulier in te vullen, geeft u ons de mogelijkheid om een prijs op maat naar u te sturen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.