Uw hovenier sinds 1978

Hoveniersbedrijf in Dordrecht

Bent u op zoek naar een professioneel hoveniersbedrijf in Dordrecht? De Biesbosch Gijsbers Groep is een deskundige hovenier die u graag van dienst is. Wij helpen u bij tuinontwerp en de aanleg van uw nieuwe tuin. Of u nu in Dordrecht woont, of daarbuiten. Wij zijn al sinds 1978 actief in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland.

Veel van onze klanten kiezen voor een onderhoudscontract. Daarbij komen wij regelmatig bij u thuis langs om uw tuin te onderhouden. We verwijderen ongewenst onkruid, snoeien uw bomen en plaatsen indien gewenst nieuwe plantsoorten. Ook herstellen wij aangebrachte schade door slijtage of weersomstandigheden. Wilt u De Biesbosch Gijsbers Groep inschakelen als uw hoveniersbedrijf in Dordrecht? Neem daarvoor contact met ons op. Ook kunt u nu direct een prijs op maat aanvragen via de website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Hoveniersbedrijf in Dordrecht. Kwaliteit in groen

De Biesbosch Gijsbers Groep zorgt graag voor een professioneel resultaat. Daarom zijn we als hoveniersbedrijf lid van De Tuinen van Appeltern en daarnaast aangesloten bij Dutch Quality Gardens. Wij werken uitsluitend met hoogstaande materialen. Dat ziet u terug in ons straatwerk, erfafscheidingen, overkappingen en plantvakken. U haalt zeker weten kwaliteit in huis met De Biesbosch Gijsbers Groep.

Wanneer u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf in Dordrecht, helpen we u bij onder andere tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of boomverzorging. Onze hoveniers en boomverzorgers zijn gediplomeerd en in het bezit van een VCA-diploma. U bent daarmee verzekerd van een deskundig resultaat. Zo kunt u de komende jaren optimaal genieten van uw tuin of bomen.

Ook actief voor bedrijven en gemeenten

Wist u dat wij naast particulier werk ook actief zijn voor bedrijven, verenigingen en gemeentes?Wij realiseren bedrijfstuinen en onderhouden openbaar groen. Ook voor een VTA-onderzoek of boomveiligheidsonderzoek zijn wij uw aangewezen hovenier. Neem eens een kijkje op onze website om de mogelijkheden te bekijken.

Hoveniersbedrijf in Dordrecht

Wij zijn u graag van dienst wanneer u op zoek bent naar een hoveniersbedrijf in Dordrecht. Wilt u liever vooraf de kosten voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of boomverzorging inzichtelijk maken? Vraag een prijsindicatie op via onze website. Onze betrokken medewerkers helpen u dan zo spoedig mogelijk verder met een offerte op maat.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.